Έτσι συνοδεύουν οι Πομάκοι της Θράκης τα τέκνα τους για να υπηρετήσουν τον Ελληνικό Στρατό ! Τους βλέπετε ρε τουρκαλάδες, εσείς οι αριστεροί ;

0
939

Είναι από το χωριό Γλαύκη της Ξάνθης στις 22.05.2018 οι γονείς Πομάκοι υπερήφανοι με γαλανόλευκη μπροστά ξεπροβοδίζουν τα παιδιά τους που καλούνται από τον Ελληνικό στρατό για να υπηρετήσουν την Πατρίδα, λες και πάνε σε γιορτή σε κάποιο χαρμόσυνο γεγονός, μα πως να μην είναι χαρμόσυνο γεγονός όταν στην ψυχή σου καίει η φλόγα της Ελλάδος και μεγαλώνεις παιδιά για να τους δεις να υπηρετούν την Πατρίδα !
Αυτό να βλέπουν κάποιοι γονείς που κάνουν άνω κάτω μήπως και βρουν κάποιον τρόπο το δικό τους το παιδί να μην υπηρετήσει, ή κάποιο μέσω να πάρει μετάθεση κάπου πιο εύκολα, Ραγιάδες χωρίς εθνική συνείδηση !
Τα βλέπεις αυτά ρε ψευτοσουλτάνε της πλάκας Ταγίπ ; Τα βλέπετε αυτά στην Αθήνα που τους υποχρεώνετε να μαθαίνουν Τούρκικα και ενώ εκείνοι σας λένε ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΜΑΚΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !
Τα βλέπετε εσείς οι αριστεροί αγράμματοι και αστοιχείωτοι που όποιον μουσουλμάνο ακούτε τον ταυτίζετε με τούρκο και τον χαρίζετε στην Τουρκία ενώ οι άνθρωποι ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ! 
ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here