Αλληλοσκοτώθηκε ομάδα της τουρκικής στρατοχωροφυλακής! Τελικά ούτε τους Κούρδους, ούτε τους Αμερικανούς, ούτε εμάς χρειάζονται για να σκοτωθούν οι Τούρκοι, τα καταφέρνουν και μόνοι τους

0
268

Τέσσερις Τούρκοι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στις 16/8/2018 και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν, κατά τη διάρκεια συμπλοκής στρατιωτικού τμήματος με αντάρτες του ΡΚΚ, στην ύπαιθρο της κωμόπολης Κιομούρ (Kömür) του νομού Αντιγιαμάν.
Πριν δύο μέρες η ίδια ομάδα ανταρτών πυρόλησε ένα λατομείο μαρμάρου που λειτουργούσε στην περιοχή, μαζί με όλα τα μηχανήματα και τα αυτοκίνητα που υπήρχαν εκεί.

Σύμφωνα όμως με την Νομαρχία Αντιγιαμάν και τουρκικά ΜΜΕ, την ώρα που μια στρατιωτική δύναμη μετέβαινε στην περιοχή όπου είχε σκοτωθεί ένας στρατιώτης από πυρά ανταρτών του ΡΚΚ, άνοιξε πυρ σε ιδιωτικό αυτοκίνητο που μετέφερε από τον τόπο της συμπλοκής τρεις τραυματίες στρατιώτες, οι οποίοι σκοτώθηκαν τελικά από τα φίλια πυρά.

Το τμήμα της στρατοχωροφυλακής που μετέβαινε στον τόπο της συμπλοκής, θεώρησε ότι το Ι.Χ. ανήκε στους αντάρτες του ΡΚΚ και γι’ αυτό το γάζωσαν με τα όπλα τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here