Μαζεύτηκαν 40 εκατ. € για Πυρόπληκτους και τα δίνουν στους Λάθρο, οι Πυρόπληκτοι δεν είδαν ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ! ΝΤΡΟΠΗ

3
50206

Λάβαμε αυτό το μήνυμα από έναν φίλο μας στα Fb και σας την παραθέτουμε 
Φίλοι μου.. Θέλω την προσοχή σας και την βοήθεια σας. Πήγα στο Μάτι. Δεν θα σας πω πολλά..αν έτσι είναι ο πόλεμος..Τότε έχουμε πόλεμο! Οι εικόνες αποκαρδιωτικές..παντού κηδειοχαρτα..λιωμένα παιδικά παιχνίδια θυμίζουν πως κάποτε υπήρχε ζωή.. τα σπίτια ολοκληρωτικά ισοπεδωμένα. Η φύση νεκρή..οταν πήγα στα ξαδέρφια μου δεν ήξερα τι να πω..
Ήταν μαζεμένοι με φίλους πυρόπληκτους κ περίμεναν μήπως περάσει κάποιος..ΚΆΝΕΙΣ ΌΜΩΣ!!! Την πρώτη εβδομάδα που είχε “ζουμί”το θέμα όλοι Εκεί! Δεν θα μιλήσω για τους εθελοντές..είναι οι μόνοι που είναι ακόμα Εκεί!! Οι κάτοικοι όμως κυριολεκτικά είναι μόνοι!! Μαζεύτηκαν τόσα χρήματα,που είναι? Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιτέλους..σε 1 μήνα ανοίγουν τα σχολεία, πως θα πάνε αυτά τα παιδιά σχολείο?? πέρασαν τα χειρότερα, έζησαν κ δεν έχουν σπίτι.. κοινοποιήστε το μήνυμα μου, να ακουστεί η αλήθεια! 13 μέρες έχουν περάσει και ήδη είναι μόνοι..να τονίσω φίλοι μου πως η αξιοπρέπεια τους είναι τόση που αυτοί με παρηγορούσαν από την εικόνα που είδα! Ελάτε να βοηθήσουμε, αν κάνουμε “φασαρια” ισως παρουν τα χρήματα που ο κόσμος έδωσε ! 23-7-18 Δεν ξεχνώ ! Δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να τους ξεχασει! Προωθήστε το μήνυμα.. Πάμε να ακουστούμε! Το κακό όταν χτυπάει την πόρτα του γείτονα δεν αργεί κ στην δική μας..ας πάνε μια φορά τα χρήματα στα σωστά χέρια!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να επιστραφούν τα χρήματα μας πίσω και να τα δώσουμε εμείς προσωπικά στους πυρόπληκτους.Αλητες δε ντρέπεστε λίγο παίζεται με τον πόνο του κόσμου.

    • Αγαπητέ έχει σχέση, μόνον η Κύπρος έδωσε 10 εκατομμύρια συνολικά στον λογαριασμό από επιχειρήσεις και ιδιώτες ομογένεια μαζεύτηκαν 40 εκατομμύρια, και οι πυρόπληκτοι δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ από αυτά, που πήγαν τα χρήματα αυτά ;
      Επίσημα Η Γιάννα Τσούπρα, η Περιφερειακή σύμβουλος, υπεύθυνη πολιτικής προστασίας της περιφέρειας Αττικής δήλωσε όταν θα τα δοθούν και στους Λαθρομετανάστες και εκεί δόθηκαν και στα ΜΚΟ από τις πληροφορίες που έχουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here