Χωρίς αιδώ και μεταμέλεια οι Συριζαιοι φαίνεται θα πάνε στις εκλογές! Ο Μπάρκας του ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ υποστηρίζει ότι το κόμμα του τα έκανε όλα καλά στο θέμα των πυρκαγιών παρά τους 93 νεκρούς! Όλα για την καρέκλα…

0
70

«Για την τραγωδία στο Μάτι φταίει η αυθαίρετη δόμηση, για το γεγονός ότι κάποιος έφραξε τους δρόμους. Γιατί να λεμε ότι φταίει κάποιος άλλος; Φταίει η αυθαίρετη δόμηση. Χάνει όλη την ουσία όποιος λέει ότι φταίει για την τραγωδία μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι αρμόδιες υπηρεσίες προσπάθησαν λόγου του φαινομένου να κάνουν όσο πιο γρήγορα όσα έπρεπε να πράξουν» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας σε συνέντευξή του στο ΘΕΜΑ 104,6.

Ερωτηθείς για το εάν έκανε η κυβέρνηση όσα έπρεπε για να εκκενώσει την περιοχή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «στα πλαίσια ενός τέτοιου φαινομένου έκανε το καλύτερο δυνατόν για να σωθούν όσοι περισσότεροι σε αυτή τη φωτιά.

Είχαν ένα αποτέλεσμα, βεβαιώς είχαμε νεκρούς αλλά σώσανε και αρκετό κόσμο».

Κληθείς να τοποθετηθεί για την προσβλητική δήλωση «οι νεκροί θολώνουν την αποτελεσματικότητα του κράτους» του Παύλου Πολάκη, ο Κώστας Μπάρκας υποστήριξε ότι «ο Παύλος Πολάκης δεν έχει οξύνει την αντιπαράθεση αλλά απαντά στις προκλήσεις από τα ΜΜΕ.

Όταν γίνεται μια δολοφονία χαρακτήρα και μια χυδαία επίθεση σε όλα τα επίπεδα θεωρώ ότι ο άνθρωπος πρέπει να απαντήσει.

Υπάρχουν διάφορες ειδήσεις που έχουν ειπωθεί όλο το διάστημα για την αποτελεσματικότητα των των διασωστών, το ΕΚΑΒ, τους Πυροσβέστες και ο κ. Πολάκης απάντησε σε αυτό το πράγμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here