Τρέμουν του νεκρούς ΣΥΡΙΖαιοι μισΈλληνες, ούτε τα κτήνη τέτοια ασέβεια προς τους νεκρούς, άγνωστος ο αριθμός των νεκρών γίνεται λόγος για 150 τους οποίους κρύβουν, αυτά δεν γινόταν μόνον επί Στάλιν και Χίτλερ !

0
386

92 νεκρούς περιλαμβάνει η λίστα που διαβιβάστηκε χθες από την ιατροδικαστική υπηρεσία στην Εισαγγελία Αθηνών, προκειμένου (στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι) να εξεταστούν συγγενικά τους πρόσωπα ως μάρτυρες, επιζώντες της τεράστιας καταστροφής. Από τους 92 οι δύο παραμένουν αταυτοποίητοι. Τον αριθμό των θυμάτων της τραγική εκείνης μέρας, 23 Ιουλίου (μια ημερομηνία που χαράχτηκε βαθιά στη συνείδηση του λαού)  μας δίνουν οι ψόφιες αρχές των συμμοριτών. 92 και πλέον άνθρωποι πέθαναν, έσκασαν, απανθρακώθηκαν ή πνίγηκαν. 

Η λίστα με τους νεκρούς περιλαμβάνει και εκείνους που άφησαν την τελευταία τους πνοή νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία.

Άλλα όμως λένε μαρτυρίες που δεν αντιστοιχούν στα επίσημα και νόθα κιτάπια της κυβέρνησης…

Η Εισαγγελία Αθηνών ήδη έστειλε παραγγελία για την εξέτασή τους στα αστυνομικά τμήματα Ραφήνας και Νέας Μάκρης καθώς και το Λιμεναρχείο της Ραφήνας.

Την ίδια στιγμή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η εισαγγελική που συνεχίζει με εξετάσεις μαρτύρων. Έχουν ήδη εξεταστεί συνολικά 25 μάρτυρες, στελέχη των εμπλεκόμενων φορέων στο κουβάρι της αναζήτησης ευθυνών. Σήμερα εξετάστηκε ως μάρτυρας ο νυν αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, υπαρχηγός της Πυροσβεστικής κατά το χρόνο της φονικής πυρκαγιάς Βασίλης Ματθαιόπουλος.

Οι μάρτυρες συνολικά από τους εμπλεκόμενους φορείς αναμένεται να φθάσουν τους 30. Ήδη η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει διαβιβάσει στην Εισαγγελία τις συνομιλίες στελεχών της κατά τον κρίσιμο χρόνο από την εκδήλωση της πυρκαγιάς και κατά τη διάρκεια της καταστροφής στο Μάτι .

Παράλληλα αναμένεται η διαβίβαση και του φακέλου με το πλήρες προανακριτικό υλικό που συγκεντρώνει από δική της η Πυροσβεστική.

Η Δικαιοσύνη εκτός από αργή τείνει να γίνεται και τυφλή.

Σε ολόκληρο τον πλανήτη, σε ποια άλλη χώρα δεν θα είχαν ήδη γίνει συλλήψεις;

Θα τολμούσε ποτέ ανακριτική αρχή να σταθεί εμπόδιο σε συλλήψεις;

Μήπως το FBI ή η Βρετανική ή η Ρωσική Αστυνομία θα δρούσαν με τον ίδιο τρόπο; 

Η υπόθεση βρωμάει… συγκάλυψη.

Και αυτό που λέμε, θα μας δικαιώσει.

Χτίζεται ένας νέος φάκελος «Ρικομέξ», των σεισμών της Πάρνηθας.

Σήμερα όλοι οι φονιάδες είναι έξω.

Δεν κάθισε κανένας στη φυλακή και όλοι, όσοι δικάστηκαν, βγήκαν έξω είτε από αμέλεια είτε με αναστολή.

Μα τι πονόψυχη κυβέρνηση τέλος πάντων…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here