Οι Τούρκοι ανακάλυψαν μυστική αμερικανική βάση στη χώρα τους 450 χλμ από το Ιράν!!! (ΕΙΚΟΝΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ)

0
139

Οι Τούρκοι ανακάλυψαν μυστική αμερικανική βάση στη χώρα τους 450 χλμ από το Ιράν!

Η σύγκρουση Ουάσινγκτον-Τεχεράνης είναι γεγονός, καθώς μετά τις κυρώσεις, υπάρχουν συγκεντρώσεις αμερικανικών δυνάμεων στα σύνορα με το Ιράν.
Ερντογανικό ΜΜΕ αποκάλυψε πως αμερικανικές δυνάμεις έχουν στήσει βάση, και συγκεντρώνονται δίπλα στα ιρανικά σύνορα εντός Τουρκίας.
Το ίδιο συμβαίνει και στο Δυτικό Αφγανιστάν όπου υπάρχει μετακίνηση δυνάμεων προς Ιράν.

 

“Οι Αμερικανοί έχουν στήσει μια μυστική βάση στην Τουρκία δίπλα στα σύνορα με το Ιράν. Η βάση αυτή φρουρείται από πάνοπλους αμερικανούς στρατιώτες”.

“Η Βάση βρίσκεται στην Ανατολική Τουρκία, 450 χλμ από τα σύνορα με το Ιράν. Εκεί έχουν αναπτυχθεί μια ντουζίνα Αμερικανοί Διοικητές και εκατοντάδες στρατιώτες”.

“Η στρατιωτική δομή της βάσης, το είδος του εξοπλισμού και των πυρομαχικών που βρίσκονται εκεί δεν έχουν γίνει γνωστά”.

Ενώ υπάρχει διαφάνεια για τον προϋπολογισμό της Βάσης του Ιντσιρλίκ, δεν συμβαίνει το ίδιο για τις υπόλοιπες αμερικανικές βάσεις στη Τουρκία. Για την συγκεκριμένη βάση δεν γνωρίζουμε κάτι περαιτέρω. Οι κυρώσεις, το ασφυκτικό οικονομικό και μη πρεσάρισμα στην Τουρκία και στην Τεχεράνη, η δημιουργία προωθημένων βάσεων με μυστικά κονδύλια μπορούν να μας οδηγήσουν σε ένα και μόνο συμπέρασμα: Ετοιμάζεται χερσαία εμπλοκή στην περιοχή. Τα δίκτυα FOS (προωθημένα επιχειρησιακά δίκτυα) εξυπηρετούν μαύρες επιχειρήσεις των ΗΠΑ και ξεκίνησαν να δημιουργούνται στην περιοχή το 2004. Είναι συνήθως μικρές εγκαταστάσεις ώστε να μην τραβούν την προσοχή. Χρησιμοποιούνται για συλλογή πληροφοριών και λογιστική υποστήριξη. Το μόνο που αναφέρουν πηγές για την βάση αυτή είναι πως «απέχουν 450 χλμ από το ΙΡΑΝ”.

Άραγε το γνώριζε αυτό η Τουρκία;

Η βάση αυτή μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί κατά της Άγκυρας παρέχοντας υποστήριξη στους Κούρδους.

Ή μήπως αυτό έχει συμβεί ήδη;

Παράλληλα, γνωστό έγινε πως δυνάμεις των ΗΠΑ έχουν αναπτυχθεί στο Δυτικό Αφγανιστάν, στο προάστιο Farah, που βρίσκεται στα σύνορα με το Ιράν.

Για αυτό μας πληροφόρησε ο εκπρόσωπος τύπου του Αφγανικού Υπουργείου Άμυνας, Mohammad Radmanish.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι Αμερικανικές δυνάμεις μετακινήθηκαν προς τα σύνορα με το Ιράν για να “εκπαιδεύσουν” Αφγανικές δυνάμεις. Δεν θα συμμετάσχουν σε μάχες στην περιοχή.

Περισσότερες λεπτομέρειες δε δόθηκαν την δημοσιότητα.

Είναι προφανές, πως οι ΗΠΑ ετοιμάζουν (αν δεν το έχουν ήδη έτοιμο δηλαδή) το επόμενο επίπεδο σύγκρουσης στην περιοχή.

Και ποιο είναι αυτό;

Παροχή οπλισμού και καθοδήγηση στους Ιρανούς Κούρδους και αντικαθεστωτικούς. 

Τουρκία και Ιράν έχουν νέο κοινό μέτωπο ξανά!!!

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here