Την ώρα που η αριστερή συμμορία αλητών ξεπουλούν την Μακεδονία το NATIONAL GEOGRAPHIC διαλαλεί την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ της σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης (Βίντεο) !

0
685

Διαφορετικά δεν φαντάζεται ο ανθρώπινος νους να εκφραστεί σε μια συμμορία πολιτικών που έδωσαν στους εαυτούς τους αρμοδιότητες υπεράνω της ίδιας της φύσης και των κανόνων της ζωής, διότι η ίδια η φύση προνόησε να έχουμε μνήμη και να τηρούμε κανόνες που σχετίζονται με την πραγματικότητα και πλασματικότητα.
Η ιστορία δεν είναι προσωπική υπόθεση κανενός ούτε ιδεολογική υπόθεση ούτε θέμα κρίσης ούτε κανείς έχει δικαίωμα να παραχωρεί ιστορικά δικαιώματα αλλάζοντας τους κατόχους της ιστορίας.
Ιστορία είναι αυτή που συνέβη, η ιστορία είναι τα πραγματικά γεγονότα και η οποιαδήποτε παραχάραξη της ξεφεύγει από τα όρια της λογικής.
Πολιτικοί εκλέγονται για να βελτιώσουν την ζωή των ανθρώπων προσφέροντας έργα στην οικονομική, κοινωνική διαχείριση των ανθρώπων δεν εκλέγονται για να ξεπουλούν κάποια ιστορία η οποία δεν τους ανήκει, κανένα απόβρασμα της κοινωνίας είτε λέγεται Τσίπρας ή Κούλης είτε Μούλης δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να παραχωρεί κάτι που ανήκει στις γενιές 3000 ετών Ελλήνων και ΟΧΙ μόνον σε μια γενιά !
Ας δούμε το σύντομο βίντεο με το οποίο το  NATIONAL GEOGRAPHIC επιβεβαιώνει την ιστορική αλήθεια δηλαδή την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και δεν ασχολείται με την ΓυφτοΣκοπιανική προπαγάνδα !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here