Ο Γύφτο δεν σε κάνει το όνομα σου αλλά οι πράξεις σου ! Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες πενθούν τους νεκρούς τους οι Οθωμανο-Γύφτοι δεν έχασαν την ευκαιρία να λεηλατήσουν τις περιουσίες στο Μάτι !

0
272

Την ώρα που οι Χιλιάδες Έλληνες στην Ραφήνα κηδεύουν τους νεκρούς τους, οι ψυχές εκατομμυρίων Ελλήνων έχουν μαυρίσει από την μεγάλη τραγωδία εξ΄αιτίας της ανευθυνότητας των πολιτικών τσαρλατάνων που μας κυβερνούν, την ώρα που ακόμα οι πληγές ανθρώπων είναι ανοιχτές και δάκρυα δεν έχουν σβήσει από τα μάτια των συγγενών, φίλων οικογενειών, οι Οθωμανο-Γυφτοι βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν το μεροκάματο πάνω στα πτώματα των Ελλήνων, και πρόκειται για ανθρώπους της διπλανής πόρτας μας, πρόκειται για εκείνους που γεννήθηκαν εδώ στον τόπο μας, ΟΧΙ δεν είναι λαθρομετανάστες ξένοι που ήρθαν από κάπου αλλού, αλλά και οι πατεράδες τους γεννήθηκαν εδώ ίσως και οι παππούδες τους.

Αυτοί λοιπόν οι Οθωμανό-Γυφτοι που στην πλειοψηφία τους είναι και χριστιανοί ορθόδοξοι, ομιλούν Ελληνικά γνωρίζουν τους Έλληνες ανάμεσα μας ζουν, αυτοί λοιπόν ΟΧΙ μόνον δεν συλλυπήθηκαν, ΟΧΙ μόνον δεν προσέτρεξαν αν βοηθήσουν, ΟΧΙ μόνον δεν συγκινήθηκαν, ΟΧΙ μόνον δεν νοικιάστηκαν αλλά βρήκαν την ευκαιρία και προσέτρεξαν την κατάλληλη στιγμή να κλέψουν ότι απέμεινε από την περιουσία του δολοφονημένου Έλληνα πολίτη.

Έτσι λοιπόν δεν είναι πρώτη φορά που συλλαμβάνονται οι λεγόμενοι Ρομά να κλέβουν τα καμμένα οχήματα μάλλον για σκράμπ, να κλέβουν αντικείμενα μέσα από τα καμμένα, να αναζητούν για πολύτιμα χρυσά ή ασημένια ή αργυρά κειμήλια των ανθρώπων που έχουν καεί ζωντανοί.
Έτσι για άλλη μια φορά την Παρασκευή 03.08.2018 ώρες μεσημεριανές συνελήφθησαν απο αστυνομικούς τρία άτομα Ρομα να κλέβουν από τα καμμένα οχήματα λιώμενο αλουμίνιο ή ότι άλλο μπορούσαν να βρουν.

Δεν πρέπει κάποια στιγμή αυτοί οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι ντροπιάζουν μόνοι τους τον εαυτόν τους με τις πράξεις τους ;
Δεν πρέπει να καταλάβουν ότι με τον να αλλάζουν όνομα από Γύφτος σε Ρομά δεν αποκτούν κάποιο καλλίτερο προφίλ στην κοινωνία, διότι το προφίλ δεν φτιάχνουν τα ονόματα αλλά οι πράξεις των ανθρώπων, οι πράξεις στολίζουν το όνομα του καθενός μας, για αυτό και εσείς κύριοι Ρομα μόνοι σας στολίσατε το όνομα Γύφτος με τις πράξεις σσς, σύντομα και το όνομα Ρομά θα σημαίνει το ίδιο με τον Γύφτο.
Αλλάξτε νοοτροπία !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here