Την έδειρε γιατι …καθάριζε! Δηλαδή αν δεν καθάριζε τι θα την έκανε;

0
90

Ποινή φυλάκισης, το λιγότερο ενός χρόνου αντιμετωπίζει 30χρονος Τούρκος, ο οποίος έδωσε κουτουλιά στην 26χρονη γυναίκα του γιατί η τελευταία καθάριζε το σπίτι τους στις 2 τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάιο η 26χρονη Κούμπρα ενώ το ρολόι έδειχνε 2:30 τα ξημερώματα, άρχισε να μετακινεί τα έπιπλα του σπιτιού προκειμένου να καθαρίσει. Η κίνησή της αυτή πυροδότησε καβγά με τον 30χρονο Φατίχ ο οποίος τελικά έριξε κεφαλιά στη σύζυγό της ενώ την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει.

«Μου είπε ότι είμαι τρελή γιατί καθαρίζω κάθε μέρα το σπίτι μας. Πρώτα με απείλησε ότι θα μου λιώσει το κεφάλι στον τοίχο και μετά με χτύπησε στο κεφάλι» περιέγραψε το περιστατικό η 26χρονη, η οποία, πάντως, δήλωσε στο δικαστήριο ότι δεν θέλει να προχωρήσει η δίωξη σε βάρος του συζύγου της.

Από την πλευρά του ο 30χρονος υποστήριξε ότι «όταν αντέδρασα για το καθάρισμα σε μια τέτοια ώρα εκείνη άρχισε να μου φωνάζει και να μου λέει “κοίτα τη δουλειά σου”. Την προειδοποίησα να μην φωνάζει γιατί ήταν περασμένη η ώρα αλλά αυτή μου έπιασε τα χέρια. Επειδή πόνεσα, τράβηξα τα χέρια μου και τότε τα κεφάλια μας ακούμπησαν κατά λάθος».

Η απόφαση του δικαστηρίου θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here