Γνωστός παρουσιαστής της κρατικής τηλεόρασης ξέσπασε κατά της κυβέρνησης λέγοντας «Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα, τότε γιατί ήρθατε;»

1
1043

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ΕΡΤ Κώστας Αρβανίτης, στην τελευταία εκπομπή της «Αλλης Διάστασης» της ΕΡΤ ξέσπασε εναντίον της κυβέρνησης αναφερόμενος στην τραγωδία των φονικών πυρκαγιών.

Ειδικότερα στην έναρξη της εκπομπής του ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ επισήμανε :

«Είναι η τελευταία εκπομπή της Άλλης Διάστασης, κλείσιμο του κύκλου, όπως μας είπαν δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε και θα πάμε τον Σεπτέμβρη. Αυτό όμως που πρέπει να πούμε είναι ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε σε μία λογική υποκρισίας ή τουλάχιστον μικροκομματικής και μικροπολιτικής λογικής πάνω για άλλη μία φορά σε πτώματα, ανθρώπους, περιουσίες, ανθρώπους καταρχήν κι αφήστε τα άλλα.

Η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε, από τη μία. Κι από την άλλη, ότι δεν κάνατε καλά τα πράγματα δεν λειτούργησε καλά ο συντονισμός.

Πού είναι η αλήθεια και πού είναι το ψέμα ή πού είναι η υπερβολή. Η αλήθεια είναι ότι το κράτος δολοφονεί συνεχώς τους πολίτες του πάρα πολλά χρόνια.

Κι επειδή κάποιοι τηλεθεατές ενοχλήθηκαν χθες, που μάλλον πρόσκεινται στην κυβερνητική παράταξη, όταν επειδή είπα σε υπουργό αν δεν μπορείτε να τα αλλάξετε τα κακώς κείμενα και ένα παρακράτος το οποίο λυμαίνεται τη χώρα όλα αυτά τα χρόνια τότε γιατί ήρθατε, εγώ θα επιμείνω σε αυτή την άποψη γιατί η εντολή ήταν να αλλάξουν τα πράγματα».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τί μάς λές ρέ Αρβανίτη ; εσύ εΊσαι κώλος καί βρακί μέ τήν κυβέρμηση,φανατικά προσκείμενος-αυλικός ,ακόμα καί στό blog σου καί τώρα μάς τό παίζεις καί αντιστασιακός ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here