Κατηγορίες
Οικονομία

Ντροπή ! – Αύξηση μισθών στους διοικητές ΔΕΚΟ εν μέσω Εθνικού Πένθους ! Έτσι πλουσιοπάροχα αμείβει τα παιδιά του η αριστερή συμμορία από το 1974 μέσω των ΔΕΚΟ και Δημοσίου !

Σε μία προκλητική τροπολογία προχώρησε η κυβέρνηση , εν μέσω του εθνικού πένθους. Η τροπολογία κατατέθηκε ήδη στη Βουλή .Με αυτήν γίνεται νέα ρύθμιση στους μισθούς και τις αποζημιώσεις των προέδρων και των διευθυνόντων καθώς και των εντεταλμένων συμβούλων των συγκεκριμένων δημόσιων επιχειρήσεων.Όλοι αυτοί δεν θα δεσμεύονται από το ανώτατο όριο των 4.631 ευρώ και θα μπορούν να φτάνουν μέχρι και τις 7.483 ευρώ.

Οι αυξήσεις συνολικά θα φθάνουν έως και τα 2.852 ευρώ, όσο αφορά τις αποδοχές των διοικητικών στελεχών ΔΕΚΟ , οι οποίοι απασχολούν πάνω από 3.000 εργαζόμενους ή έχουν ετήσιο τζίρο πάνω από τα 100 εκατ. ευρώ.

Με την νέα υπουργική τροπολογία οι μισθοί και αποζημιώσεις των προέδρων και των διευθυνόντων και εντεταλμένων συμβούλων των συγκεκριμένων δημόσιων επιχειρήσεων δεν θα συμπεριλαμβάνονται στη δέσμευση για το ανώτατο όριο των 4.631.

Να επισημάνουμε πως οι αποδοχές του προέδρου του ανώτατου δικαστηρίου φτάνουν τα 8.314,56 ευρώ που σημαίνει ότι το 90% ισοδυναμεί με μισθό 7.483,10 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *