Εικόνες ολοκαυτώματος .. Νεκρά παιδιά στις αγκαλιές των γονιών τους… έτσι δολοφονούν τους Έλληνες για να εγκαταστήσουν τους αλλοδαπούς στα μέρη τους !

0
203

Οι διασώστες στο Μάτι της Αργυρής Ακτής ήρθαν αντιμέτωποι με σοκαρίστηκες εικόνες το πρωί της Τρίτης .Σε ένα χωράφι της περιοχής βρέθηκαν ολόκληρες οικογένειες νεκρές .Μητέρες νεκρές με τα παιδιά τους αγκαλιά . Προφανώς οι 26 άνθρωποι που εντοπίστηκαν έψαχναν σωτηρία από την θάλασσα , ωστόσο δεν τα κατάφεραν…

Ο αντιδήμαρχος Ραφήνας – πικερμίου Γιάννης Κοκόλης μιλώντας στο Σκάι ανέφερε «για πάνω από είκοσι» θύματα.Στη συνέχεια όμως , ο διασώστης Βασίλης Ανδριόπουλος μίλησε για την πρώτη καταμέτρηση των θυμάτων , αυξάνοντας τον αριθμό τους στους 26.Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν 30 νεκρά θύματα ανάμεσα τους και πολλά παιδιά !

Ο Δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς, επιβεβαίωσε τον αριθμό τον θυμάτων στους 26 και επισήμανε πως οι άνθρωποι αυτοί δεν βρέθηκαν σε μια ταβέρνα, ούτε σε κάποιο οικόπεδο, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες.

«Πνίγηκαν στη θάλασσα, όπου είχαν μπει για να σωθούν» ανέφερε ο δήμαρχος.

Επίσης δήλωσε ότι από τη συγκεκριμένη περιοχή διακομίστηκαν 700 άνθρωποι με πλοιάρια, καθώς κάθε πλοιάριο μπορούσε να περισυλλέξει μόνο 10-15 άτομα.

Ακόμη ο κ. Μπουρνούς,δήλωσε ότι η οικογένεια του διασώθηκε την τελευταία στιγμή, αφού η πυροσβεστική υποτίμησε την πυρκαγιά και δεν μπήκε αμέσως μέσα στον οικισμό του Ματιού, με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε αυτήν την κατάσταση.

ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Νίκος Οικονομόπουλος ανέφερε ότι η τελευταία φορά που είδε τέτοιες εικόνες ήταν στον μεγάλο σεισμό της Καλαμάτας.

Ενώ με νεότερες πληροφορίες που δεν επιβεβαιώθηκαν ακόμη στους 54 θα φτάσει ο αριθμός τον θυμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here