ΣΟΚ από την επίθεση στο Τορόντο !Μαυροντυμένος άνδρας έσπειρε τον θάνατο σε ελληνική συνοικία !(Βίντεο)

0
80

Πυροβολισμοί ξέσπασαν σήμερα στην ελληνική συνοικία του Τορόντο.Ο δράστης τραυμάτισε 14 άτομα ενώ μία γυναίκα έχασε την ζωή της.Κρίσιμη είναι και η κατάσταση ενός 9χρονου κοριτσιού.

Η επίθεση έλαβε χώρα λίγο μετά τις 22:00 , δηλαδή γύρω στις 05:00 ώρα Ελλάδας. Όταν ένας άνδρας ντυμένος στα μαύρα άρχισε πυρ προς το εστιατόριο Demetres ενώ όταν ήρθε η αστυνομία στο σημείο προσπάθησε να ξεφύγει πυροβολώντας αδιακρίτως. Κάποιοι αναφέρουν 10-15 πυροβολισμούς ενώ άλλοι λένε για τουλαχιστον 25. ΤΑ αίτια που οδήγησαν στην επίθεση παραμένουν άγνωστα.

Ο δήμαρχος της περιοχής Τζον Τόρι ανέφερε στους δημοσιογράφους πως η επίθεση έγινε σε μια πολύ ειρηνική περιοχή , στο Ντάνφορθ Στριτ .

«Είναι αδιανόητο ότι μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα», πρόσθεσε. Εκτίμησε δε, ότι η επίθεση ήταν αποτέλεσμα του προβλήματος με τα όπλα που υπάρχει στον Καναδά. «Τα πυροβόλα όπλα είναι εύκολα διαθέσιμα σε πολλούς ανθρώπους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Τζον Τούλοκ έβγαινε από το αυτοκίνητό του την στιγμή που άρχισαν οι πυροβολισμοί. «Αρχικά νόμιζα ότι ήταν πυροτεχνήματα. Στη συνέχεια όμως είδα ανθρώπους να τρέχουν προς το μέρος μας. Η στιγμή ήταν σουρεαλιστική και ήταν δύσκολο να πιστέψουμε ότι ήταν πραγματική».

Ενώ η Τζόντι Στέινχορ ήταν με την οικογένειά της στο εστιατόριο Christina την στιγμή της επίθεσης σε ομιλία της στο CBC ανέφερε πως άκουσε περίπου 15 πυροβολισμούς και κάποιοι φώναξαν να μετακινηθούν στο πίσω μέρος του εστιατορίου. «Ακούγαμε ανθρώπους να ουρλιάζουν μπροστά» σημείωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here