Αθλιότητες με την ΕΛΒΟ

0
123

Αυτή η εταιρεία είναι υπό εκκαθάριση και προς πώληση τα τελευταία επτά χρόνια καταβάλλοντας ένα «γενναίο ποσό» στον εκκαθαριστή (κάποιος υπεύθυνος θα πρέπει κάποια στιγμή να μας πει πόσα ακριβώς πληρώνουμε…) το δε κράτος ή καλύτερα Δημόσιο, καθώς είναι πολύ βαριά η έννοια της λέξης «κράτος» (σ.σ. σημαίνει ισχύς…), πληρώνει σχεδόν ανελλιπώς το προσωπικό της.

Κάποτε υπήρξε η ιδέα να παραχωρηθούν άνευ ανταλλάγματος σε φίλη χώρα περί τα εκατό άχρηστα για τον ελληνικό στρατό άρματα (ήταν έτοιμα να πουληθούν ως σίδηρος) με την προϋπόθεση ότι αυτά θα αξιοποιηθούν με εργασίες που θα γίνουν υποχρεωτικά στην ΕΛΒΟ.

Τα άρματα αυτά εδώ και ένα μήνα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ και τα κοιτάζουν τόσο οι αξιωματούχοι της χώρας που τα παρέλαβε, όσο το προσωπικό της ΕΛΒΟ, καθώς και ο επιχειρηματίας που δεσμεύτηκε με σύμβαση έναντι της φίλης χώρας για την ενεργοποίησή τους.

Οι μόνοι που δεν τα κοιτάζουν και τους αφήνουν παγερά αδιάφορους, είναι πρωτίστως το Υπουργείο Οικονομικών (το σεσημασμένο αφεντικό της ΕΛΒΟ) και δευτερευόντως το Υπουργείο Άμυνας και το Υπουργείο Εξωτερικών. Η ανάπτυξη ήρθε αλλά μάλλον μας προσπερνάει αφού την κοιτάμε αδιάφορα. Θα ασχοληθεί κανείς ή όχι;

ΥΓ1. Την ΕΛΒΟ τα επτά αυτά χρόνια την έχουν επισκεφτεί δεκάδες ενδιαφερόμενοι πρόθυμοι να διαπραγματευτούν την ανάθεση αξιόλογης παραγωγικής εργασίας αλλά ΔΕΝ υπάρχει συνομιλητής!

ΥΓ2. Ο αριθμός των ψήφων του προσωπικού της δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικός, αλλά τα προσδοκώμενα έσοδα; Ποιος ασχολείται με νούμερα… είναι όλοι τους υπεράνω!
defence-point.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here