Με διαμέρισμα 1 εκατ. € στο στο Μανχάταν έπαιρνε επίδομα ενοικίου η ΣΥΡΙΖΑΙΑ Ράνιας Αντωνοπούλου ! Όσοι τους ψηφίσατε να τους χαίρεστε !

0
809

Μετά τον διορισμό της Ράνιας Αντωνοπούλου στη θέση της μονίμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) στο Παρίσι ,η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε μεγάλη κριτική .

Να θυμήσουμε ότι η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας παραιτήθηκε μετά από την ανακάλυψη ότι έπαιρνε επίδομα ενοικίου ,το ύψος του οποίου ανερχόταν στα 1.000 ευρώ το μήνα.Εντομεταξύ νέα στοιχεία που βγήκαν στο φως αποκαλυπτουν ότι η εν λόγο κυρία αγόρασε το 2014 ένα διαμέρισμα στον 4ο όροφο 110τ.μ., στην οδό 45 Sutton Pl S στο Μανχάταν.

Αν και την εποχή εκείνη , τέτοιου είδους επίδομα μπορεί να ήταν νόμιμο και να επέτρεπε την επιδότηση διαμονής αφού δεν υπάρχει ιδιωτική κατοικία . Το ζεύγος Αντωνοπούλου- Παπαδημητρίου διέθεταν επενδυτικό χαρτοφυλάκιο άνω των 3εκατ. δολαρίων, καταθέσεις 500.000 δολαρίων ενώ τα ετήσια εισοδήματα ανερχόντουσαν στα 540.000 δολαρίων.Το επίδομα αυτό φαίνεται να μην το είχαν ανάγκη λοιπόν.

Αυτή την φορά τα οικονομικά της κα.Αντωνοπούλου έχουν ως εξής .Η μεταφορά και η εγκατάσταση της στοίχισε 13.221 ευρώ στους φορολογούμενους Έλληνες πολίτες.

Η ΝΔ σε ανακοινωσή της δήλωσε “Mας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα” αναφέροντας ταυτόχρονα και στη τοποθέτηση του πρώην υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι στη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής.Ο τελευταίος είχε παραιτηθεί πριν την κα.Αντωνοπούλου μετά από υβρίσεις κατά Ολυμπιακού και Άρη που ειπε σε εκπομπή τυ ραδιοφώνου.

Η κυβέρνηση σαν απάντηση στη αντιπολίευση είπε: “πώς μιλάτε εσείς που 40 χρόνια μας καταστρέψατε” και “  τους ενοχλεί μάλλον ότι δεν ρωτήθηκαν οι συνδαιτυμόνες του κ. Μητσοτάκη, στα γνωστά δείπνα στήριξής του, για το ποια πρόσωπα θα ενέκριναν και με ποια ανταλλάγματα”.

Δείτε τις φωτογραφίες από το διαμέρισμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here