Τούρκοι πράκτορες με ιδιότητα των δημοσιογράφων συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη από την Ελληνική αστυνομία “Μας ξάπλωσαν πάνω στο αυτοκίνητο”

0
158

Ύποπτοι φάνηκαν στην αστυνομία οι δημοσιογράφοι από την Τουρκία , που σύμφωνα με όσα είπαν μπήκαν στην χώρα μας με σκοπό να κάνουν γυρίσματα για την 2η επέτειο της απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία.Την είδηση την μετέφερε το κρατικό κανάλι της γειτονικής χώρας.

Όλα άρχισαν όταν οι δημοσιογράφοι πήγαιναν προς το ξενοδοχείο τους με το αυτοκίνητό τους. Στη διαδρμή τους σταμάτησε η αστυνομία και τουε έβγαλε από το οχημά τους χωρίς να τους δείξει κάποιο ένταλμα ,όπως ισχυρίζονται.

Ο ένας εκ των δημοσιογράφων ονόματι Φατίχ Σαμπουντζού δήλωσε ότι τους έπιασαν με πολύ άγριο τρόπο: «Με ξάπλωσαν πάνω στο αυτοκίνητο και χωρίς να με ρωτήσουν τίποτα άρχισαν να με ψάχνουν. Όταν τους ρώτησα γιατί το κάνουν αυτό, δεν πήρα καμία απάντηση. Μας συνέλαβαν κακήν κακώς και μας έβαλαν σε ξεχωριστά οχήματα».

Ενώ στο αστυνομικό τμήμα που τους πήγαν τους ανέκριναν επί 3 ώρες σε ξεχωριστά δωμάτια τον καθένα. «Ρωτήσαμε το λόγο και μας είπαν κάτι αστείο, ότι απλά έκαναν έλεγχο ρουτίνας» ανέφερε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here