Ελένη Γκατζογιάννη ! Το Παιδομάζωμα του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ ! Αυτό το έργο πρέπει να το δουν όλοι οι Έλληνες !

0
2713

Ελένη Γκατζογιάννη ένα έργο που περιγράφει με ακρίβεια την δράσει των Κομμουνιστών Συμμοριτών το 1940 έως και το 1945 πρέπει να το δουν όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες, δεν πρέπει να αγνοήσει κανείς αυτό το έργο, πρέπει να δείξετε την ιστορία στα παιδιά σας για να μάθουν τι εστί κομμουνιστής, το μίσος τους κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων, την προσπάθεια αφανισμού τους έθνους μας μέσω του Παιδομαζώματος, έστελναν τα Ελληνόπουλα στις ανατολικές κομμουνιστικές χώρες για να ξεχάσουν την Ελληνική τους καταγωγή και συνείδηση, για να αφανιστούμε ως έθνος, αυτοί οι συμμορίτες είναι οι πιο ορκισμένοι εχθροί των Ελλήνων, πίσω από αυτούς βρίσκονται οι Ιουδαίοι καθώς όλοι οι μεγάλη ηγέτες των κομμουνιστών ήσαν Εβραίοι !
Στα τελευταία τρία χρόνια που ανέλαβαν την διοίκηση της χώρας από το 2015 έως σήμερα, η καταστροφή που έφεραν στην οικονομία μας, και στην υποδούλωση της χώρας με μνημόνια 99 ετών αποδεικνύουν το άσβεστο μίσος τους στους Έλληνες, στον Ελληνισμό και στην Πατρίδα μας !
Την απόλυτη κοινωνική και πολιτισμική παρακμή που επέφεραν σε 3 έτη, αλλά έφεραν και άλλα 40 έτη όντας στην παραεξουσία !
Μην ξεχνάμε ότι οι συμμορίτες τώρα δρουν άνετα πλέον ως εξουσία, μέχρι σήμερα όμως δρούσαν 40 έτη ως παραεξουσία και κανείς δεν τους πείραζε διότι έκαναν την βρώμικη δουλειά της αποδόμηση του έθνους μας !
Πέρασαν 30 έτη σχεδόν από την έναρξη του Μακεδονικού προβλήματος, καμία κυβέρνηση δεν φέρθηκε τόσο προδοτικά όπως αυτή, στεγνά με αποφάσεις καθαρά προδοτική κατά της Ελλάδος παρέδωσαν το όνομα της Μακεδονίας, την ιστορία χιλιάδων ετών στους Σλάβους των Σκοπίων, υπηρετώντας τις επιταγές των Αμερικανών και Γερμανών !
Απόλυτοι συνεργάτες της Ναζιστικής Γερμανίας που ζούμε σήμερα η οποία έχει εισβάλει στην χώρα μας οικονομικά αλλά και πλέον διοικητικά έχοντας Γερμανούς σε υπουργεία, έτσι ως φανεροί και κρυφοί συνεργάτες των Ναζί ήταν και τότε το 1940 και μετά !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here