Μίζες δισεκατομμυρίων και με μια απολογία είναι ελεύθερος ο Τσοχατζόπουλος ! Κάνε όπως το κάνει ο Τσοχατζόπουλος, γιατί αν δεν πληρώσεις ΦΠΑ από τυρόπιτες πας φυλακή ! ΕΛΛΑΣ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !

0
97

O Άκης Τσοχαντζόπουλος παρά το γεγονός ότι είχε καταδικαστει σε δεύτερο βαθμό, για την υπόθεση της αγοράς των υποβρυχίων και των TOR M1, σε κάθειρξη 19 ετών, πλέον είναι ελεύθερος για λόγους υγείας, με περιοριστικούς όρους με βαση απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου, που έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του μέχρι τη συζήτηση της αίτησης αναίρεσης που έχει καταθέσει κατά της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του, ενώπιον του Αρείου Πάγου..

Όμως οι δικαστικές περιπέτειες δεν τελειώσαν για τον Άκη καθώς, τώρα κατηγορείται για μια ακόμη μίζα ύψους 773.989,20 ελβετικών φράγκων. Το «δώρο», φέρεται να «επενδύθηκε» σε ένα ασφαλιστήριο ζωής στην Ελβετία και να αποτελεί μέρος των εκατομμυρίων ευρώ που έλαβε για να προχωρήσουν οι συμβάσεις των υποβρυχίων και των TOR M1.

Αν και ο ίδιος αρνείται κάθε είδους σχέση με το εν λόγω συμβόλαιο, εντούτοις ο ξάδελφός του  στην δική του απολογία τον «έδειξε», αυτόν και τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, κατηγορούμενη και αυτή στην εν λόγω υποθεση, ως το πρόσωπο που φέρεται να εισέπραττε τις ετήσιες αποδόσεις του συμβολαίου.

Βέβαια για τον Άκη εννιά έχει ο μήνας καθώς πλεον έστω και υπο περιορισμούς είναι έξω και θα περάσει καιρός μεχρι να εκδικαστει η νέα του υπόθεση. Αλί σε μάς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here