Ριμάζουν την Ελλάδα οι εγκληματίες που προέρχονται από τις χώρες των Βαλκανίων, στη Βέροια οι Αλβανοί ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ 15 μαγαζιά και 3 σπίτια

0
122

Μια σπείρα τεσσάρων Αλβανών είχε γίνει ο εφιάλτης της Βέροιας καθώς είχαν διαπράξει πλήθος διαρρήξεων και κλοπών σε καταστήματα και οικείες. Όμως οι δράση τους έλαβε τέλος, καθώς οι τρείς απο αυτούς συνελήφθησαν ενώ ο τέταρτος καταζητείται.

Πρόκειται για δράστες ηλικίας 18, 64 και 35 χρόνων και ο ένας που διαφεύγει είναι ένας 26χρονος. Όλοι τους ταυτοποιήθηκαν χάρη στο οπτικό υλικό που είχε καταγράψει μια κάμερα ασφαλείας, στο οποίο μάλιστα ένας από αυτούς φαινόταν να κρατάει πιστόλι. Το όπλο δεν βρέθηκε όταν εντοπίστηκαν οι αλλοδαποί, ενώ ο 18χρονος που βρίσκεται και παράνομα στη χώρα αντιστάθηκε σθεναρά αλλά τελικά συνελήφθει.

Μέχρι στιγμής απο την δράση τους έχουν ταυτοποιηθεί 15 διαρρήξεις σε καταστήματα και τρεις σε σπίτια με συνολική λεία 500 ευρώ και μεγάλο αριθμό ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, κοσμήματα και εργαλεία συνολικής αξίας 10.000 ευρώ. Αλλα ελέγχονται να έχουν πραγματοποιήσει πολύ περισσότερες λόγω της μεγάλης περιόδου της δράσης τους.

Μέρος από τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή τους επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι κακοποιοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας με κατηγορίες για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες κλοπές, αντίσταση και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών που αφορούν στον 18χρονο και τον 64χρονο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here