Πράξη στήριξης των ηρωικών Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Δόθηκαν υποτροφίες σε παιδιά της Βορείου Ηπείρου που φοιτούν στο Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας στο Αργυρόκαστρο

0
73

Σε μία σεμνή και λιτή τελετή, για δεύτερη χρονιά, απονεμήθηκαν υποτροφίες σε 7 φοιτητές Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Ελληνικού Πολιτισμού Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου, Προγράμματος Bachelor και Master.

Παρουσία του Γενικού Προξένου της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο κ. Βασιλείου Τόλιου, του Γενικού Προέδρου ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ κ Βασίλη Κάγιου και της διοίκησης του τμήματος, χορηγήθηκαν από το Υπουργείο Εξωτερικών Ελλάδος. Οι υποτροφίες αυτές είναι χορηγία της Πρεσβείας της Ελλάδας στα Τίρανα ως κίνητρο προς φοιτητές του Τμήματος που διακρίνονται στην απόδοση, αποτελέσματα στις εξετάσεις και στη συμμετοχή στο μάθημα και την έρευνα.

Απο την μεριά τους, οι διπλωματικές αρχές της Ελλάδας στην Αλβανία, υποσχέθηκαν ότι θα αναλάβουν τα έξοδα εγγραφής στους πρωτοετείς φοιτητές του προγράμματος Bachelor.

Χαιρετισμό απηύθυναν Γενικός Πρόξενος Αργυροκάστρου, Γενικός Πρόεδρος Ομόνοιας, καθώς και η διοίκηση του Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Ελληνικού Πολιτισμού, Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου.

Φέτος μάλιστα, η επιτροπή αξιολόγησης των αποτελεσμάτων των φοιτητών στο Τμήμα υπέδειξε μεταξύ των 7 φοιτητών, τις δύο πρωτοετείς φοιτήτριες με την υψηλότερη διάκριση, τις Αναστασία Σουμέλη και Άννα Ματούση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here