Ούτε ακροδεξιοί, ούτε φασίστες είναι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ. Απεγνωσμένοι είναι. Στα όριά τους οι Έλληνες από την αθρόα λαθρομετανάστευση παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους

0
95

Σε οριακό επίπεδο είναι η κατάσταση σε πολλές περιοχές της Ελλάδας οι οποίες πλήττωνται απο την λαθρομετανάστευση καθώς σε πολλές περιοχές, ειδικά στα νησιά, η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατει είναι το περιστατικό που συνέβη σήμερα στην Μυτιλήνη, όπου αγρότης, κάτοικος της Μόρια, πυροβόλησε 16χρονο Σύρο, μπροστά στην οικογένειά του, την ώρα που περνούσε μέσα απο το χωράφι του. Ο Σύρος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του νησιού και η αστυνοία ερευνά τα αίτια του δυστηχήματος.

Το παραπάνω περιστατικό είναι μόνο σταγόνα στον ωκεανό της απόγνωσης που ζούν οι κάτοικοι αυτών των περιοχών που όπως φαίνεται δεν συγκινεί την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής θα επιχορηγήσει κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Σούδας και της τοπικής κοινότητας Χαλκείου του δήμου Χίου και σε κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή της τοπικής κοινότητας Μόριας του δήμου Λέσβου, και αφορούν σε ζημιές, που προκλήθηκαν στις αρχές του 2017.

Όμως, απο αυτές τις επιχορηγήσεις θα εξαιρεθούν όσες είναι καλυπτόμενες από ασφαλιστικό συμβόλαιο σε ισχύ αποζημιώσεις οικιών, επαγγελματικών χώρων, οχημάτων, μηχανημάτων κάθε είδους, οι αποζημιώσεις από κλοπές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους και αποζημιώσεις για διαφυγόντα κέρδη.

Εν ολίγοις, δεν θα αποζημειωθούν οι κάτοικοι που έχουν υποστεί ζημιά, μικρή ή μεγάλη, απο λαθρομετανάστες ή αιτούντες ασύλου!

Ελλάς το μεγαλείο σου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here