Κινητοποιήσεις ετοιμάζονται στην Καβάλα υπέρ των διαδηλωτών που συνελήφθησαν στα πρόσφατα επεισόδια στον χώρο εργασιών του αγωγού ΤΑΡ

0
101

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσους τους οι αγρότες και τα μέλη 27 άλλων σωματείων οι οποίοι αντιδρούν στην συνέχιση των εργασιών της διέλευσης του Αγωγού ΤΑΡ απο τον κάμπο των Φιλίππων – Ζυγού – Κρυονερίου και των τεναγών των Φιλίππων. Αυτή την φορά δίνουν ραντεβού έξω απο τις δικαστικές αίθουσες της Καβάλας για να συμπαρασταθουν στους 8 διαδηλωτές οι οποίοι συνελήφθησαν στα προηγούμενα επεισόδια.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους: «Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε στην Καβάλα να εξελίσσετε μία άνευ προηγουμένου παρωδία. Μία εταιρία προσπαθεί να επιβάλει τα συμφέροντα της δίχως να υπολογίζει τις ανησυχίες της τοπικής κοινωνίας που εμπεριστατωμένα έχουν κατατεθεί εδώ και τέσσερα χρόνια προς πάσα κατεύθυνση.

Αδιαφορώντας προφανώς για τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ, τις αποφάσεις όλων ανεξαιρέτως των συλλόγων και σωματείων του Νομού Καβάλας, και βεβαίως της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών αυτής, που στο σύνολο τους μιλούν για αλλαγή της όδευσης του αγωγού εκτός του κάμπου Ζυγού – Κρυονερίου – Φιλίππων και εκτός των τεναγών Φιλίππων!!!

Ο φιλοξενούμενος στα μέρη μας αγωγός ΤΑΠ, έχει οδηγήσει με τις ενέργειες του το τελευταίο διάστημα στα κρατητήρια και στις δικαστικές αίθουσες 8 αθώους συμπολίτες μας» και καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλους, την Πεμπτη 12 Ιουλίου 2018, στις 12, έξω απο το δικαστικό μέγαρο Καβάλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here