Ζάκυνθος: Ξύλο σε ιατρό, κλοπή ασθενοφόρου, καταστροφές σε νοσοκομείο από μεθυσμένους Τουρίστες! Μήπως δεν χρειαζόμαστε τέτοιους τουρίστες;

0
126

Αυξάνονται τα κρούσματα βίας απο μεθυσμένους τουρίστες οι οποίοι μέσα στην μέθυ τους, πέρα απο έκτρωπα, εκδηλώνουν έντονη βιαιότοτητα σε όποιον δυστηχή βρούν μπροστά τους. Θύμα αυτή την φορά, αυτού του επιπέδου τουριστών, έπεσε το προσωπικό του νοσοκομείου Ζακύνθου.

Συγκεκριμένα, ένας Βρετανός τουρίστας υπο την επήρεια αλκοολ μεταφερθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι Πρώτες Βοήθειες. Εκεί αφού αρχικά χτύπησε μια ειδικευμένη γιατρό και προκάλεσε ζημιές στο νοσοκομείο, προσπάθησε να κλέψει ένα ασθενοφόρο. Ευτυχώς όμως, το προσωπικό, μαζί με έναν υπάλληλο ασφαλείας τον ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν στην αστυνομία.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη όταν πάλι μεθυσμένος Βρετανός τουρίστας διακομίστηκε στο νοσοκομείο απο την αστυνομία. Ο Βρετανός, ξαφνικά και σε κατάσταση αμόκ, άρχισε να χτυπάει το κεφάλι του στο πάτωμα, να καταστρέφει ότι έβρισκε μπροστά του και να επιτήθεται σε όποιον τον πλησίαζε. Τελικά η αστυνομία τον συνέλαβε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here