Μειωμένος κατά 30.000 άτομα ο Ελληνικός πληθυσμός μέσα στο 2017 παρά την νομιμοποίηση αγνώστων χιλιάδων λαθρομεταναστών, αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδος σε εφαρμογή ! Θα μείνουμε σε αδράνεια ;

0
110

Από το 2010 ο πληθυσμός της Ελλάδος είναι υπό συνεχή μείωση, η συμμορία των πολιτικών απατεώνων που διοικούν την Ελλάδα από το 1974 και μετά οι “ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΕΣ” οδήγησαν την χώρα σε πτώχευση σε διάλυση κατ’ εντολή των ξένων αφεντικών τους και μέσω των αλχημειών συνεχίζουν να διοικούν την χώρα με ποσοστά 20 % και 25 % των ψήφων την στιγμή που σχεδόν μια δεκαετία το 40% έως 50% των ψηφοφόρων δεν προσέρχεται καν στην διαδικασία ψηφοφορίας απορρίπτοντας ουσιαστικά όλο το πολιτικό σύστημα.

Η υπογεννητικότητα λόγω των οικονομικών, τα διαζύγια, θάνατοι από ασθένειες που πολλαπλασιάστηκαν όπως ο καρκίνος, εγκεφαλικά, εμφράγματα, η μετανάστευση των νέων εκτός συνόρων και άλλα δεινά που βιώνουμε υπό την διοίκηση της πολιτικής συμμορίας δεξιών και αριστερών οδηγούν σε σταδιακό προσχεδιασμένο αφανισμό της χώρας με ταυτόχρονη εισαγωγή στην χώρα ξένων εποίκων.

Τα τελευταία 10 έτη η ΕΛΛΑΣ έχασε πάνω από 2 εκατομμύρια κατοίκους και άγνωστο πόσοι έχουν νομιμοποιηθεί και κατέχουν την Ελληνική ιθαγένεια χωρίς να είναι Έλληνες.
Από τις αρχές του 2017 έως και 2018 έχουμε μείωση του πληθυσμού κατα 30.000 άτομα, φθάνοντας από 10.768.000 σε 10.738.000.

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Ευρωπαΐκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat).

Στο ίδιο διάστημα, στο σύνολο της ΕΕ ο πληθυσμός αυξήθηκε κατά περίπου 1 εκατομμύριο, από 511,5 εκατ. σε 512,5 εκατ δηλαδή πλειοψηφία οι λαθρομετανάστες.

Η μεγαλύτερη πληθυσμιακή αύξηση σημειώθηκε στη Μάλτα (3,2%), στο Λουξεμβούργο (1,9%), στη Σουηδία (1,2 %), στην Ιρλανδία (1,1%) και στην Κύπρο (1,1%), για την Μάλτα, και Σουηδία γνωρίζουμε ότι μπορεί να αποτέλεσαν επίσης οι λαθρομετανάστες την αύξηση, ενώ στην περίπτωση της Κύπρου υπάρχει και ένα ποσοστό των Ελλήνων που μετανάστευσαν λόγω των οικονομικών.

Αντιθέτως, οι μεγαλύτερες μειώσεις σημειώθηκαν στη Λιθουανία (1,3%), στην Κροατία (1,1%) και στη Λετονία (0,8%).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here