“Σεισμός” στην Αλεξανδρούπολη για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, μέγα συλλαλητήριο Γιούχαραν τον Δεξιό Δήμαρχο της πόλης πορεία στους δρόμους της πόλης !

0
1534

Έντονες αποδοκιμασίες και γιουχαίσματα εναντίον του Βαγγέλη Λαμπάκη, ακούστηκαν κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου υπέρ της Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στην Αλεξανδρούπολη και ενώ η πορεία των χιλιάδων κατοίκων της πόλης και του Έβρου βρίσκεται σε εξέλιξη προς το δημαρχείο.
https://www.facebook.com/alexpolisgr/videos/1138511162953379/

Την στιγμή που ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Χρήστος Γερακόπουλος ανέφερε κατά την ομιλία του ότι ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης απουσιάζει για προσωπικούς λόγους, οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμαζαν έντονα, αφού όπως έγραψε το Evros-news.gr δημοσιεύοντας τις δηλώσεις του, ήταν αντίθετος με το συλλαλητήριο υπέρ της Μακεδονίας.

Στην συγκέντρωση εκτός του κ.Γερακόπουλου, μίλησαν η Βόβι Μπουρτζινάκου, μια απ’ τους απλούς πολίτες που… βγήκε μπροστά ξεκινώντας την οργάνωση του συλλαλητηρίου, εκπρόσωπος των Αποστράτων, καθώς και εκπρόσωποι του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης και του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου.

Μετά τις ομιλίες και αφού οι περισσότεροι από 3.000 συγκεντρωμένοι έψαλαν τον εθνικό μας ύμνο, ξεκίνησε πορεία στην παραλιακή, η οποία μέσω του σταδίου “Φώτης Κοσμάς” και της κεντρικής Λεωφόρου κατέληξε στο δημαρχείο.


Ο λαός του Έβρου μπορεί να άργησε λίγο, αλλά ξεσηκώθηκε και έστειλε το δικό του μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Ότι δεν είναι διατεθειμμένος να ανεχθεί ξεπούλημα των εθνικών του θεμάτων είτε από την Κυβέρνηση με την ελεεινή συμφωνία που υπέγραψε χαρίζοντας τα πάντα στους Σκοπιανούς, είτε στους ντόπιους υποστηρικτές της.     

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Δημοσιεύτηκε από Apostolos Bilialis στις Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018

evros-news.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here