Πόσα κοστίζει ταξίδι Αθήνα – Ιωάννινα στους ΝεοΟθωμανο Νταβατζήδες εργολάβους ;

0
339

Ούτε λίγο ούτε πολύ ένα ταξίδια από την Αθήνα μέχρι τα Ιωάννινα κοστίζει σε διόδια όσο κοστίζουν σχεδόν και τα καύσιμα απόσταση περίπου 415 χιλιομέτρων όπως μας δίνει το google.maps θα κοστίσει 40 ευρώ σε διόδια συν άλλα 40 ευρώ η επιστροφή, δηλαδή σύνολο 80 ευρώ.
Και αναρωτιέται κανείς εδώ, σε μια χώρα που ο πολίτης πληρώνει για το όχημα, τέλη ταξινόμησης μοναδικά στον κόσμο, τέλη κυκλοφορίας τα ακριβότερα στην Ευρώπη, φόρο ασφαλίστρων το λεγόμενο δικαίωμα συμβολαίου στα ασφάλιστρα αυτοκινήτων, τεκμήριο αυτοκινήτου, τέλος πινακίδων, φόροι καυσίμων που είναι το 80 % της αξίας ενώ μόλις το 20 % της αξίας των καυσίμων είναι η πραγματική τιμή των καυσίμων.
Σε ποια χώρα του κόσμου έχει όλους αυτούς τους φόρους μαζεμένους ;  Σε καμία χώρα του κόσμου, σαφώς και υπάρχουν χώρες που έχουν κάποιους από τους παραπάνω φόρους ΟΧΙ όμως όλους μαζί, ειδικά το τεκμήριο που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο, διότι το αυτοκίνητο σήμερα είναι ανάγκη μετακίνησης δεν είναι περιουσιακό στοιχείο πολυτέλειας.
Στην Ελλάδα υπάρχουν όλοι αυτοί οι φόροι μαζί και τα ακριβότερα διόδια σε κακοκατασκευασμένους δρόμους.
Δυστυχώς και άδικα ο ΛΑΟ ήλπιζε ότι με την έλευση των αριστερών θα έχει καλλίτερη κοινωνική πολιτικοί θα μειωθούν τα διόδια κ.λπ ΟΧΙ μόνον δεν μειώθηκαν αλλά αυξήθηκαν και τα κόστη των διοδίων και δημιουργήθηκαν πάνω από 100 νέοι σταθμοί με την έλευση της αριστερής κυβέρνησης.
Απεδείχθη και αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπο της Αριστεράς ότι είναι δεξιότερη του Καπιταλισμού που η ίδια κατηγορούσε !

Δείτε έναν απατεώνα σημερινό Πρωθυπουργό που έδωσε άδεια σε 100 νέους σταθμούς των διοδίων που τότε πρωτοστατούσε κατά των διοδίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here