Καλως ήλθατε στην Λαϊκή Κομμουνιστική Δημοκρατία της Ευρώπης, 12ωρη εργασία σε όλη την Ευρώπη θέλει να επιβάλλει η Αυστρία όπως στα Κομμουνιστικά γκούλαγκ !

0
201

Είναι μάλλον θέμα χρόνου να εξαφανιστεί η 12άωρη εργασία στην Ευρώπη γιατί να επιβιώσουν οι Γερμανικές βιομηχανίες από μελλοντική καταστροφή λόγω της ανάπτυξης και επέκτασης της Κίνας και της Ινδίας, όλα αυτά γίνονται χάριν της Γερμανίας, η Αυστρία ουσιαστικά είναι ένα πιόνι της Γερμανίας και εκτελεί την βρώμικη εργασία για να μην φαίνεται η Γερμανία.
Η Αυστρία είναι προς παραδειγματισμό για να εφαρμοστεί σε όλη την Ευρώπη, ήδη Ψηφίστηκε την Πέμπτη 05.07.2018 από το αυστριακό Κοινοβούλιο ο νόμος με τον οποίο θεσπίζεται η παράταση της εργασιακής ημέρας έως τις 12 ώρες.
Την ίδια ώρα, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Αυστρίας, Beate Hartinger-Klein, με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Αυστρία για το επόμενο εξάμηνο, προσκάλεσε όλους τους υπουργούς Εργασίας της ΕΕ να συζητήσουμε για το μέλλον της εργασίας.
Όπως φαίνεται η Δραχμή και η απελευθέρωση των Ελλήνων από τα δεσμά της Ευρώπης θα είναι ένα δεύτερο γεγονός της Εθνικής Απελευθέρωσης !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here