Sun. Sep 8th, 2024
Pariplay

Στο πλαίσιο της επέκτασής του, το Pariplay της NeoGames μόλις εισήλθε στην Πενσυλβάνια σε συνεργασία με την Rush Street Interactive. Το λανσάρισμα αποτελεί ένα κρίσιμο βήμα για την ανάπτυξή της στη Βόρεια Αμερική και δίνει στην εταιρεία την ευκαιρία να παρέχει τα προϊόντα της στις πέντε κύριες πολιτείες της επικράτειας. Ο πάροχος έχει ήδη μεταφέρει τις προσφορές τυχερών παιχνιδιών του στους παίκτες υπογράφοντας συμφωνίες με την BetRivers και την PlaySugarHouse στην Πολιτεία Keystone.

Ενσωμάτωση ποικίλης βιβλιοθήκης τυχερών παιχνιδιών και καινοτόμων λύσεων

Το περιεχόμενο του Pariplay είναι πλέον διαθέσιμο σε πέντε πολιτείες των ΗΠΑ χάρη στη συμβολή της Rush Street Interactive (RSI). Οι παίκτες στην Πενσυλβάνια θα μπορούν να παίζουν ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών από το ιδιόκτητο στούντιο του φορέα εκμετάλλευσης, Wizard Games. Η συλλογή περιλαμβάνει περισσότερους από 120 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων των Rumble Rhino, Wolf Riches και Dragons of the North. Οι τίτλοι αυτοί αποδεικνύονται δημοφιλείς στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Λατινική Αμερική και σε περισσότερες από 15 ρυθμιζόμενες ευρωπαϊκές αγορές.

Η μάρκα Pariplay κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών χάρη στα πρώτης τάξεως προϊόντα της. Ο προμηθευτής διαθέτει περισσότερα από 14.000 παιχνίδια και 120 συνεργάτες που μπορούν να αυξήσουν την προβολή πολλών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα. Εκτός από τις επιλογές ψυχαγωγίας, η πλατφόρμα περιλαμβάνει επίσης εργαλεία δέσμευσης και διατήρησης. Τα χαρακτηριστικά αυτά βελτιώνουν την εμπειρία παιχνιδιού των παικτών με τύπους όπως Raffle Rocket, Spin That Wheel και Fusion Tournaments.

Σύμφωνα με τον Richard Schwartz, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Rush Street Interactive, η συνεργασία με την Pariplay αποτελεί και πάλι μια ευκαιρία να αυξήσουν την αξία των προσφορών τους. Είπε ότι η Πενσυλβάνια έχει μεγάλες δυνατότητες και έχει αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Ο Schwartz πρόσθεσε ότι στα BetRivers και PlaySugarHouse, οι παίκτες απολαμβάνουν μια ιδιαίτερα καθηλωτική και διασκεδαστική εμπειρία παιχνιδιού. Επιπλέον, το χαρτοφυλάκιο τυχερών παιχνιδιών τα έχει πάει καλά σε άλλες πολιτείες.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και διευθυντής iGaming της NeoGames, Tsachi Maimon, δήλωσε ότι ολόκληρη η ομάδα του είναι ενθουσιασμένη που θα αξιοποιήσει την αγορά της Πενσυλβάνια, την πέμπτη πολιτεία στη λίστα. Ο Maimon δήλωσε ότι το αποκλειστικό περιεχόμενο της Wizard Games έχει ξεχωρίσει σε όλη την επικράτεια. Όσον αφορά την πλατφόρμα συγκέντρωσης, επωφελείται από μια εκτεταμένη παρουσία που παρέχει στους διάφορους φορείς εκμετάλλευσης μια τεράστια προσαρμοσμένη επιλογή τίτλων. Συμπλήρωσε ότι η Rush Street Interactive παραμένει ένας από τους πιο αξιόπιστους και έμπειρους διαδικτυακούς φορείς εκμετάλλευσης στη Βόρεια Αμερική. Ως εκ τούτου, η συνεργασία μαζί τους θα αποφέρει σημαντικά οφέλη.

Σχετικά με το λογισμικό Pari Play

  • 3D παιχνίδια : Ναι
  • Κινητά παιχνίδια : Ναι
  • Ζωντανοί ντίλερς : Όχι

Παίξτε παιχνίδια Pari Play με πραγματικά χρήματα στα ακόλουθα online καζίνο:

Παίξτε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια λογισμικού Pari Play στην ιστοσελίδα μας: