Sun. Sep 8th, 2024
Big Time Gaming

Το μεγάλο αυστραλιανό στούντιο Big Time Gaming ετοιμάζεται να διαθέσει δύο από τις καλύτερες παραγωγές του Megaways στην αγορά του Οντάριο. Πρόκειται για τα Max Megaways και Vegas Megaways, δύο τίτλους που εισήλθαν στην καναδική επαρχία στις 26 Ιουλίου μέσω των συνεργατών της Evolution. Ο κατάλογος περιλαμβάνει γνωστούς παίκτες όπως οι 888, BetMGM, Rush Street Interactive και LeoVegas.

Δύο εξαιρετικά επιτυχημένα παιχνίδια

Στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών, ο προμηθευτής Big Time Gaming άλλαξε το παιχνίδι με την ανάπτυξη του μηχανισμού Megaways. Αυτή η λειτουργία παρέχει στους παίκτες αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα όσον αφορά τα κέρδη χάρη σε διάφορους τρόπους κέρδους. Πρόκειται για έναν τυχαίο τροποποιητή κυλίνδρων που επεκτείνει τον αριθμό των γραμμών πληρωμής κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας. Συνολικά, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από το μέγιστο ποσό των 117.649 τρόπους για να κερδίσετε βραβεία. Επιπλέον, τα δύο εν λόγω προϊόντα περιλαμβάνουν ελκυστικές και καινοτόμες φόρμουλες, ξεκινώντας με Max Megaways. Το παιχνίδι προσφέρει μια συναρπαστική περιπέτεια με χαρακτηριστικά υψηλής ανταμοιβής, όπως Wilds, Megaways και Free Spins. Όσον αφορά το Vegas MegawaysΜε τα Vegas Megaways, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να ενεργοποιήσουν ένα από τα τέσσερα διαθέσιμα μπόνους και να λάβουν μέρος στο VIP Gamble.

Τα παιχνίδια Max Megaways και Vegas Megaways αποτελούνται από βολικές λειτουργίες, όπως η αγορά μπόνους BTG και η εξαργύρωση κερδών. Η χρήση αυτών των προσφορών επιτρέπει στους παίκτες να απολαύσουν μια γρήγορη και διαισθητική συνεδρία, ποντάροντας σημαντικά κέρδη για πρόσθετες περιστροφές ή πηγαίνοντας κατευθείαν στον γύρο μπόνους. Η συνέχεια του Max Megaways εντάχθηκε επίσης στο δίκτυο Evolution στις 19 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ανακαλύψουν αυτή τη δημιουργία ταυτόχρονα με τους δύο προηγούμενους τίτλους.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο και ιδρυτή της Big Time Gaming, Nik Robinson, η ανταπόκριση των κατοίκων του Οντάριο όταν το περιεχόμενο κυκλοφόρησε στην επαρχία ήταν πειστική και θετική. Είπε ότι και οι δύο τίτλοι Megaways έχουν αυτό που χρειάζεται για να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες κάθε παίκτη όσον αφορά την παικτικότητα και τη συμμετοχή. Τα πλεονεκτήματα περιστρέφονται κυρίως γύρω από τους ολοκληρωμένους μηχανισμούς.

Σύμφωνα με τον διευθυντή πωλήσεων της Evolution στη Βόρεια Αμερική, Jeff Millar, η BTG έχει ωθήσει τα όρια με κάθε νέα κυκλοφορία που έχει δημιουργήσει το στούντιο. Ανέφερε ότι τα Max Megaways και Vegas Megaways ήταν μια τεράστια επιτυχία για την Evolution και θα κυκλοφορήσουν και σε άλλες αγορές κατά τη διάρκεια του 2022. Τα χαρακτηριστικά και τα μπόνους συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία τους. Το ίδιο θα ισχύει και για το Οντάριο, το οποίο θα πρέπει να υποδεχτεί και τις δύο εκδόσεις με ανοιχτές αγκάλες.

Σχετικά με το Big Time Gaming

  • 3D παιχνίδια: Ναι
  • Κινητά παιχνίδια : Ναι
  • Ζωντανοί ντίλερς : No

Παίξτε παιχνίδια Big Time Gaming με πραγματικά χρήματα στα ακόλουθα online καζίνο:

Παίξτε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια λογισμικού Big Time Gaming στην ιστοσελίδα μας :