Mon. Sep 16th, 2024
Mystery Drops

Ο πάροχος παιχνιδιών καζίνο Wazdan μόλις περιέγραψε τρεις προσφορές προώθησης που πρόκειται να κλείσουν σε αυτό το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Έχει δημοσιεύσει μια μικρή προεπισκόπηση των σχεδίων της για τις επερχόμενες προσφορές που είναι διαθέσιμες. Το στούντιο προσφέρει στους παίκτες ένα σημαντικό τζάκποτ έως και 2.500.000 ευρώ, το οποίο είναι συμβατό με ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών. Το χρηματικό έπαθλο θα είναι επίσης διαθέσιμο στους φορείς εκμετάλλευσης και στους συγκεντρωτές περιεχομένου.

Μια συναρπαστική και ελκυστική προώθηση

Ο σχεδιαστής κουλοχέρηδων Wazdan έχει αναδείξει τους τελευταίους μήνες τις προσφορές του δικτύου Mystery Drop 2023. Από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Οκτωβρίου, η προσφορά ξεκινά με το Mystery Fall και θα ακολουθήσει το HalloWin Drop από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου. Μετά από αυτό, είναι η σειρά του Xmas Drop, που ξεκινά στις 27 Νοεμβρίου και διαρκεί μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου 2023. Η ανακοίνωση αυτή ακολουθεί την προσθήκη του 9 Coins: Grand Platinum Edition, της τελευταίας έκδοσης της σειράς 9 Coins. Αυτός ο νέος τίτλος είναι γεμάτος με συναρπαστικά χαρακτηριστικά και ελκυστικά βραβεία για τους τυχερούς παίκτες.

Σύμφωνα με την Wazdan, οι προσφορές θα τρέξουν στο Mystery Drop, το οποίο έχει κερδίσει βραβεία για την καινοτομία και την αποτελεσματικότητά του. Οι τρεις εν λόγω προωθητικές ενέργειες θα είναι παρούσες στο μεγαλύτερο μέρος της βιβλιοθήκης παιχνιδιών των προγραμματιστών και των συνεργατών. Πρέπει να ειπωθεί ότι το δίκτυο έχει συμβάλει σημαντικά στην προβολή του σήματος των φορέων εκμετάλλευσης και στην ανάπτυξη της κοινότητας των τυχερών παιχνιδιών. Ταυτόχρονα, ενισχύει το πρόγραμμα πιστότητας πελατών παρέχοντας ποικίλα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Όσον αφορά τις λειτουργίες, ο προμηθευτής παρέχει στους συνεργάτες του γραφική υποστήριξη και υποστήριξη μάρκετινγκ προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους, συμπεριλαμβανομένου ενός αξιόπιστου διαχειριστή λογαριασμού για μεγαλύτερη διαφάνεια. Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι τρεις τελευταίες προωθήσεις δικτύου έρχονται μετά από μια πολλά υποσχόμενη χρονιά για την Wazdan. Η Wazdan εγκαινίασε το Chinese New Year, το Gods Clash, το Wazdan Breaks the Rules και το Easter Drop με συνολικό prize pool αξίας 3.950.000 ευρώ.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Wazdan, Andrzej Hyla, δήλωσε ότι όλη η ομάδα είναι στην ευχάριστη θέση να διαθέσει τον τελευταίο γύρο δικτυακών προωθητικών ενεργειών της χρονιάς στους φορείς εκμετάλλευσης και τους παίκτες. Χρησιμοποιώντας το καινοτόμο εργαλείο Mystery Drop, τρεις νέες προσφορές, όπως το Mystery Fall, το HalloWin Drop και το Xmas Drop, περιμένουν τους συνεργάτες για να δημιουργήσουν σημαντική κίνηση και να κλείσουν τη χρονιά με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Οι προσφορές έρχονται επίσης σε μια εορταστική περίοδο, με τις Απόκριες και τα Χριστούγεννα.

Σχετικά με το λογισμικό Wazdan

  • 3D παιχνίδια: Ναι
  • Κινητά παιχνίδια : Ναι
  • Ζωντανοί ντίλερς : Όχι

Παίξτε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια λογισμικού Wazdan στην ιστοσελίδα μας :