Mon. Sep 16th, 2024
Ronaldinho

Η Booming Games πέτυχε ένα σημαντικό πραξικόπημα υπογράφοντας μια πρωτοφανή συμφωνία συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο αστέρα του ποδοσφαίρου Ροναλντίνιο. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η εταιρεία θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί την καθιερωμένη εικόνα και φήμη του ποδοσφαιριστή, σχεδιάζοντας παιχνίδια που απεικονίζουν την ανεξάντλητη κληρονομιά του. Η ομάδα του Ροναλντίνιο είναι πεπεισμένη ότι ο στόχος είναι να ζωντανέψει το μεγαλείο της αθλητικής του καριέρας μέσα από μοναδικές εμπειρίες παιχνιδιών και όχι μόνο θέμα εικόνας.

Ο Ροναλντίνιο και η Booming Games, μια συνεργασία που υπόσχεται να είναι εκρηκτική

Η Booming Games, κορυφαίος προμηθευτής παιχνιδιών, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρωτοποριακή συνεργασία της με τον εμβληματικό Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Ronaldinho Gaùcho Αυτή η συναρπαστική συνεργασία αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την Booming Games, καθώς με τη συνεργασία της με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου, πρόκειται να φτάσει σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη και να εδραιώσει την παρουσία της στον κόσμο των video games. Μιλώντας για το θέμα, ο Max Niehusen, CEO της Booming Games, δήλωσε ότι πρόκειται για μια κρίσιμη στιγμή για την εταιρεία του- υποστήριξε ότι η σύναψη μιας τέτοιας συνεργασίας είναι σαν να πετυχαίνεις ένα γκολ νίκης, ένα στρατηγικό βήμα που βάζει την Booming Games σε μια κατηγορία από μόνη της. Η συνεργασία αυτή διευρύνει το παγκόσμιο αποτύπωμα και την προβολή του προμηθευτή, υποσχόμενη σημαντικές επιπτώσεις σε ολόκληρο τον κλάδο.

Ο Frederik Niehusen, CCO της Booming Games, πρόσθεσε μετά τον CEO ότι η ενσωμάτωση της εικόνας του Ροναλντίνιο στα παιχνίδια που παράγει η εταιρεία δεν είναι απλώς ένα χαρακτηριστικό, αλλά μια επανάσταση στα βιντεοπαιχνίδια. Κατά τη γνώμη του, αυτό αυξάνει τον ενθουσιασμό των παικτών, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για την επέκταση της Booming Games όχι μόνο στη Λατινική Αμερική, αλλά και παγκοσμίως. Ο ίδιος έσπευσε να επισημάνει ότι ο Ροναλντίνιο είναι ένα παγκόσμιο αστέρι, το οποίο αποτελεί καλή επιχείρηση για την εταιρεία.

Ως αθλητής με εδραιωμένη φήμη, ο Ροναλντίνιο είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Έχει κερδίσει πολυάριθμα βραβεία υψηλού κύρους, μεταξύ των οποίων ο Παγκόσμιος Ποδοσφαιριστής της Χρονιάς της FIFA, ο Ποδοσφαιριστής της Χρονιάς της UEFA και ο Παγκόσμιος Ποδοσφαιριστής της Χρονιάς της FIFPro. Εκτός από ποδοσφαιρική αίσθηση, ευδοκιμεί και ως επιχειρηματίας, μουσικός παραγωγός και επηρεαστής των μέσων μαζικής ενημέρωσης, με μια βάση θαυμαστών που ξεπερνά τα 170 εκατομμύρια και κατανέμεται σε διάφορες πλατφόρμες.

Συνεργασία με τους καλύτερους, μια στρατηγική που ευτυχώς στηρίζει την πολιτική επέκτασης του προμηθευτή

Ο Ροναλντίνιο αποσύρθηκε από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο το 2018, αλλά εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά δημοφιλής στο κοινό και θεωρείται παγκόσμιο είδωλο του αθλήματος. Γνωστός για τον απίστευτο έλεγχο της μπάλας, τις τεχνικές του ικανότητες, τις ντρίμπλες και τις δημιουργικές του ικανότητες στο παιχνίδι, έπαιξε για πολλούς κορυφαίους συλλόγους, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπαρτσελόνα, η Μίλαν και η Ατλέτικο Μινέιρο. Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, ενώ ένα διασκεδαστικό γεγονός είναι ότι το 1993 πέτυχε 23 γκολ σε έναν μόνο αγώνα, χαρίζοντας στην ομάδα του μια πανηγυρική νίκη.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Ροναλντίνιο, είναι πολύ χαρούμενος που συνδέεται με την Booming Games, πιστεύοντας ότι αυτή η συνεργασία ξεπερνά την απλή χρήση της εικόνας. Πρόσθεσε ότι στόχος είναι να ενσωματωθεί η συγκίνηση και το πάθος της κληρονομιάς του Ροναλντίνιο στην εμπειρία του παιχνιδιού. Η Booming Games σκοπεύει να ενσωματώσει περιεχόμενο παιχνιδιών με πρωταγωνιστή τον Ροναλντίνιο στο πλαίσιο της νεοσύστατης συνεργασίας. Θα κυκλοφορήσουν διάφορα παιχνίδια, με το πρώτο να έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2024. Πρόκειται για μια συναρπαστική εξέλιξη και για τις δύο οντότητες και για τους οπαδούς τους, καθώς συνδυάζει τον κόσμο του αθλητισμού με αυτόν του gaming.

Η Booming Games δεσμεύεται να δημιουργήσει κορυφαίο περιεχόμενο κουλοχέρηδων που αποτυπώνει πραγματικά την ουσία της λαμπρής καριέρας του Ροναλντίνιο. Καθώς ξεκινούν αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, η αφοσιωμένη καλλιτεχνική ομάδα και η ομάδα ανάπτυξης εργάζονται σκληρά για να συνδυάσουν απρόσκοπτα την κληρονομιά αυτού του εξαιρετικού ποδοσφαιριστή με την καινοτομία των παιχνιδιών αιχμής. Ο δηλωμένος στόχος τους είναι να προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία παιχνιδιού που θα έχει απήχηση στο κοινό τους.

Σχετικά με το λογισμικό Booming Games

  • 3D παιχνίδια : Ναι
  • Κινητά παιχνίδια : Ναι
  • Ζωντανοί ντίλερς : Όχι

Παίξτε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια λογισμικού Booming Games στην ιστοσελίδα μας: