Mon. Sep 16th, 2024
World Series of Poker Paradise

Το πρόσφατο World Series of Poker Paradise στις Μπαχάμες είχε buy-in 1.000 δολάρια. Το Event 4 προσέλκυσε 2.234 συμμετέχοντες, καθιστώντας το φεστιβάλ μια μεγάλη επιτυχία. Ο Καναδός παίκτης Martin Raus κέρδισε τον πρώτο του τίτλο και 334.380 δολάρια σε χρηματικό έπαθλο, κερδίζοντας τους Josef Snejberg και Michael Acevedo. Και δεν έχασε την ευκαιρία να γιορτάσει τον τίτλο με στυλ.

Εντυπωσιακή προσέλευση, δελεαστικό χρηματικό έπαθλο και ηχηρή νίκη

Η τελευταία ημέρα του 4th event του $1.000 World Series of Poker Paradise 2023 Mini-main Event ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο Atlantis Resort στις Μπαχάμες, με τον Martin Raus να κατακτά το χρυσό βραχιόλι και το έπαθλο των $1.000.era αξίας $334.380. Αυτή η δημοφιλής εκδήλωση είχε μαζική προσέλευση 2.234 ατόμων, για ένα εντυπωσιακό συνολικό prize pool ύψους 2.234.000 δολαρίων. Κατά την έναρξη της ημέρας, 23 ελπιδοφόροι επέστρεψαν για την τελευταία ημέρα του παιχνιδιού με έναν στόχο, να μπουν στον κύκλο του νικητή και να πάρουν το πιο πολυπόθητο βραβείο σε όλο το πόκερ. Μέσα σε λίγο περισσότερο από δύο ώρες, το πεδίο είχε συρρικνωθεί κατά 23 άτομα.

Ο Raus δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και αμέσως σχεδίασε να πάει να μοιραστεί ένα ωραίο μπουκάλι κόκκινο κρασί με μερικούς φίλους έτοιμους να γιορτάσουν το τεράστιο επίτευγμά του. Μόλις πριν από λίγο καιρό, ισχυρίστηκε ότι είχε κερδίσει ένα διαδικτυακό τουρνουά με περισσότερες από 62.000 συμμετοχές και έσπευσε να επισημάνει ότι αυτή η νίκη ήταν πολύ καλύτερη επειδή αφορούσε μεγαλύτερο κοινό- το τελευταίο θα το είχε κερδίσει, σκυμμένος στον καναπέ του με τα εσώρουχα.

Διατηρώντας την αίσθηση του χιούμορ του εν μέσω νίκης, ο Raus αστειεύτηκε σχετικά με τη στρατηγική που χρησιμοποίησε. Είχε κάνει έναν υπολογισμό δύο ημέρες νωρίτερα και συνειδητοποίησε ότι αν κέρδιζε στο τελευταίο φύλλο του τουρνουά, θα την έβγαζε καθαρή, και έτσι έκανε. Έσπευσε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς το WSOP για τη διοργάνωση της εκδήλωσης σε μια τόσο όμορφη τοποθεσία και δήλωσε ότι ανυπομονεί για το επόμενο φεστιβάλ στον Παράδεισο. Η superwoman του ινδικού πόκερ, η πρέσβειρα της Natural8 India Nikita Luther, μεταξύ των λίγων γυναικών παικτών από τη χώρα που είναι παρούσες εδώ, έπαιξε στη Day 1A του Mini Main Event, αλλά αποκλείστηκε όταν το ζεύγος των εννιάρια της συγκρούστηκε με την τσέπη των βαλέδων ενός άλλου παίκτη.

Μια ανελέητη αναμέτρηση που είδε τον αγιασμό του ισχυρότερου

Μεταξύ των 335 παικτών που κέρδισαν στη διοργάνωση ήταν και ο Βρετανο-Ινδός παίκτης Jeevan Lobo, ο οποίος τερμάτισε στην 35η θέση.th θέση για 9.300 δολάρια. Συμμετείχαν επίσης άλλοι αξιόλογοι παίκτες που έχουν ήδη αποδείξει την αξία τους, όπως ο Renji Mao (32th για $9.300), Yueqi Zhu (49th για $6,400), Anthony Zinno (67th για $4,700) και Will Jaffe (74th για 4.000 δολάρια).

Παρά την καθυστέρηση δύο ωρών στην έναρξη της τελευταίας ημέρας λόγω του παρατεταμένου παιχνιδιού της προηγούμενης νύχτας, η διοργάνωση συνεχίστηκε με γοργούς ρυθμούς. Αντίθετα με τις προσδοκίες για καθυστερημένο φινάλε, το τουρνουά είχε γρήγορους αποκλεισμούς. Σε μια ιδιαίτερα έντονη περίοδο 10 λεπτών σημειώθηκαν τρεις γρήγοροι αποκλεισμοί. Η δυναμική συνεχίστηκε αμείωτη καθώς το πεδίο μειώθηκε στο ανεπίσημο τελικό τραπέζι των 10. Στη συνέχεια χρειάστηκαν μόνο περίπου 20 λεπτά για να φτάσουμε στο επίσημο τραπέζι των εννέα, αναδεικνύοντας την πιο επιθετική δράση της ημέρας.

Στο τελικό τραπέζι σημειώθηκαν περαιτέρω εντυπωσιακές αποκλείσεις, όταν ο Guoliang Wei και ο Liviu Bartha ήταν τα πρώτα θύματα. Ακολούθησε μια σειρά από preflop All-Ins, που οδήγησαν στην έξοδο των Yuzhou Yin, Ami Barer, Seyoon Lim και Jackson Santos, ο καθένας από τους οποίους υπέκυψε στα αυξανόμενα πονταρίσματα και τον σκληρό ανταγωνισμό. Καθώς το πεδίο μειωνόταν, ο Michael Acevedo αποχώρησε στο 3th θέση, ανοίγοντας το δρόμο για μια συναρπαστική αναμέτρηση μεταξύ του Martin Raus και του Josef Snejberg. Με προβάδισμα μάρκας 3:2, ο Raus εκμεταλλεύτηκε επιδέξια τη θέση του, αναγκάζοντας τον Snejberg να πάρει κάποιες δύσκολες αποφάσεις. Σε μια αποφασιστική στιγμή, η τολμηρή κίνηση του Snejberg από το κουμπί συνάντησε το ισχυρό χέρι του Raus στο Big Blind, σφραγίζοντας τη νίκη του Raus.