Sun. Sep 8th, 2024
Evoplay REEVO

Η REEVO και η Evoplay μόλις υπέγραψαν συμβόλαιο διανομής παιχνιδιών. Η πλατφόρμα συγκέντρωσης REEVO θα συμπεριλάβει στο ρεπερτόριο παιχνιδιών της εξαιρετικούς τίτλους της Evoplay. Και οι δύο παίκτες δεσμεύονται να προσφέρουν στους παίκτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν μια εντελώς νέα εμπειρία παιχνιδιού.

Η REEVO συνεργάζεται με την Evoplay για την προμήθεια των τίτλων της

Η πλατφόρμα περιεχομένου και συγκέντρωσης B2B, REEVO, υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία συνεργασίας με τη γνωστή εταιρεία παροχής περιεχομένου τυχερών παιχνιδιών, Evoplay. Αυτή η άκρως στρατηγική συμφωνία ανακοινώθηκε πρόσφατα και από τους δύο παίκτες. Δίνει μια εντελώς νέα διάσταση στα χαρτοφυλάκια τίτλων που είναι διαθέσιμα στους πελάτες τους στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών (φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών και παίκτες).

Η συνεργασία μεταξύ της REEVO και της Evoplay θα συμβάλει στην ενίσχυση των αντίστοιχων θέσεων και της επιρροής τους στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών. Χάρη σε αυτή τη νέα συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων, οι φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών που είναι συνεργάτες του συγκεντρωτή REEVO θα είναι σε θέση να επωφεληθούν από μια σειρά πλεονεκτημάτων. Θα έχουν την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση στο εξαιρετικό περιεχόμενο που προσφέρει το χαρτοφυλάκιο τίτλων της Evoplay.

Η σύμβαση αφορά την προμήθεια περιεχομένου. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Evoplay θα παρέχει στην REEVO περιεχόμενο παιχνιδιών. Η συμφωνία αυτή θα επιτρέψει στην Evoplay να αποκτήσει μεγαλύτερη προβολή και επιρροή μεταξύ των φορέων εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών και των παικτών στο δίκτυο της REEVO. Η REEVO είναι μία από τις πιο γνωστές πλατφόρμες περιεχομένου και συγκέντρωσης περιεχομένου B2B. Οι συνεργαζόμενοι φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών της θα μπορούν πλέον να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες τυχερών παιχνιδιών που προσφέρει το ποικίλο και διασκεδαστικό χαρτοφυλάκιο της Evoplay. Η βιβλιοθήκη παιχνιδιών του προμηθευτή περιλαμβάνει επιτραπέζια παιχνίδια, κλασικά και στιγμιαία παιχνίδια, καθώς και video slots.

Η Evoplay διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρτοφυλάκια παιχνιδιών

Η βιβλιοθήκη τίτλων της Evoplay είναι πλούσια και ποικίλη, κερδίζοντας την αναγνώρισή της στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών. Ο προμηθευτής είναι επίσης γνωστός για τη δέσμευσή του στην αριστεία του σχεδιασμού και το καινοτόμο gameplay. Με μια βιβλιοθήκη με πάνω από 200 επιτραπέζια παιχνίδια, στιγμιαία παιχνίδια και τίτλους κουλοχέρηδων, η Evoplay θέτει την ικανοποίηση των παικτών ως μια από τις κορυφαίες προτεραιότητές της. Μέσω των παιχνιδιών υψηλής ποιότητας, ο προμηθευτής στοχεύει να προσφέρει στους παίκτες μια εξαιρετική και μοναδική εμπειρία παιχνιδιού.

Συνεργαζόμενος με τον διάσημο συγκεντρωτή REEVO, Evoplay να βελτιστοποιήσει την ικανότητά της να διανέμει τους τίτλους της στους φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών. Συνεπώς, η συνεργασία αυτή αποτελεί στρατηγικό πλεονέκτημα για τον προμηθευτή. Θα βελτιώσει την εμπειρία παιχνιδιού για τους παίκτες. Ταυτόχρονα, ο συνεργάτης της REEVO θα ενισχύσει την προσφορά παιχνιδιών στους συνεργαζόμενους φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών.

Η REEVO είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς φορείς στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών.

Η REEVO, η φημισμένη πλατφόρμα περιεχομένου και συγκέντρωσης B2B, είναι ένας από τους πιο δυναμικούς φορείς στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών. Ο συσσωρευτής μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα χαρτοφυλάκιο συνεργατών που αποτελείται από περισσότερους από 70 προμηθευτές παιχνιδιών. Προσφέρει περισσότερα από 8.000 παιχνίδια στη βιβλιοθήκη του. Η REEVO προσφέρει στους συνεργάτες της, τους φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών, τίτλους από γνωστούς προμηθευτές. Η συλλογή των τίτλων της περιλαμβάνει παιχνίδια συντριβής, επιτραπέζια παιχνίδια, κουλοχέρηδες και ζωντανά παιχνίδια καζίνο.

Η REEVO συνεργάζεται με αξιόπιστους προμηθευτές του κλάδου, με υποστήριξη για δωρεάν περιστροφές. Η εξάπλωση της REEVO ως πλατφόρμα συγκέντρωσης και περιεχομένου αποδεικνύεται από τη δυναμική της στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών. Η πλατφόρμα δεσμεύεται για βελτίωση και σχεδιάζει να αυξήσει περαιτέρω τον αριθμό των συνεργατών της. Μέχρι το 2023, ο συσσωρευτής έχει θέσει ως στόχο την πρόσληψη περισσότερων από 60 νέων προμηθευτών τυχερών παιχνιδιών και μόλις πρόσφατα υπέγραψε με την Chipstars.

Οι δύο εταιρείες χαιρετίζουν την υπογραφή της νέας συνεργασίας τους

Η REEVO και η Evoplay εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη νέα τους συνεργασία. Και οι δύο εταίροι έχουν αναγνωρίσει το στρατηγικό πλεονέκτημα αυτής της συμφωνίας και δεσμεύονται αμοιβαία να διασφαλίσουν την επιτυχία της συνεργασίας τους.

Η επικεφαλής πωλήσεων της REEVO, Petra Maria Poola, δήλωσε ότι η συνεργασία με τον διάσημο πάροχο Evoplay αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός και ένα συναρπαστικό βήμα για τον aggregator. Με την υπογραφή αυτής της συνεργασίας με την Evoplay, η REEVO ενσωματώνει απρόσκοπτα το χαρτοφυλάκιο περιεχομένου του παρόχου στο τεράστιο και ποικίλο ρεπερτόριο τίτλων της. Ταυτόχρονα, πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία που προσφέρει η γνωστή πλατφόρμα συγκέντρωσης στους συνεργάτες της που είναι φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών. Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου ευκαιρία να ενισχύσουν την επιρροή τους και να διευρύνουν και να διαφοροποιήσουν τις προσφορές τους σε τυχερά παιχνίδια προς τους παίκτες.

Από την πλευρά της Evoplay, ο εμπορικός διευθυντής Vladimir Malakchi αναγνώρισε τη σημασία της συνεργασίας του παρόχου περιεχομένου με τον aggregator REEVO. Τη βλέπει ως μια ευκαιρία να συνδυαστεί η γκάμα συναρπαστικών, δυναμικών και διαδραστικών παιχνιδιών της Evoplay με αποκλειστικά εργαλεία παιχνιδοποίησης. Στόχος είναι η δημιουργία δέσμευσης και αφοσίωσης μεταξύ των παικτών. Εν ολίγοις, ο προμηθευτής θέλει να αυξήσει το ποσοστό διατήρησης των παικτών που βιώνουν τους τίτλους του σε όλο τον κόσμο.

Τα δύο μέρη ένωσαν τις δυνάμεις τους για να εκφράσουν την επιθυμία, τη δέσμευση και την αποφασιστικότητά τους να φέρουν κάτι νέο στην εμπειρία παιχνιδιού για τους παίκτες. Μέσω της συνεργασίας τους, σκοπεύουν να διευρύνουν τα όρια της εμπειρίας του παίκτη. Η REEVO και η Evoplay σκοπεύουν επίσης να σημειώσουν σημαντική πρόοδο όσον αφορά την εμπορική ανάπτυξη.

Σχετικά με το λογισμικό Evoplay

  • 3D παιχνίδια : Ναι
  • Κινητά παιχνίδια : Ναι
  • Ζωντανοί ντίλερς : Όχι

Παίξτε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια λογισμικού Evoplay στην ιστοσελίδα μας: