Sun. Sep 8th, 2024
Money Train 4

Στον κόσμο των online κουλοχέρηδων, μια νίκη μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, είτε το περιμένετε είτε όχι. Ένας τυχερός παίκτης μόλις κέρδισε 150.000 φορές το ποντάρισμά του στον κουλοχέρη Money Train 4 από την εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών Relax Gaming. Το Money Train 4 που κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα, αποτελεί τη λογική συνέχεια των τριών πρώτων εκδόσεων, δηλ. Money Train, Money Train 2 και Money Train 3.

Κερδίζει τον μέγιστο πολλαπλασιαστή του νέου παιχνιδιού της IGT με ποντάρισμα 0,10 ευρώ.

Η Relax Gaming, που ιδρύθηκε το 2010, είναι ένας από τους πιο καυτούς προγραμματιστές και σχεδιαστές παιχνιδιών στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών σήμερα. Μετά την επιτυχία των τριών πρώτων εκδόσεων του έργου Money Train, ο σχεδιαστής αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια συνέχεια, η οποία αυτή τη φορά ταξιδεύει τους παίκτες σε μια περιπέτεια στο διάστημα. Με μέγιστη πληρωμή 150.000 φορές το ποντάρισμα, αυτός ο κουλοχέρης προσέλκυσε αμέσως την προσοχή παικτών από όλο τον κόσμο.

Το Money Train 4 κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες και λίγες μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία του, ένας παίκτης που έχει συνηθίσει τα φρουτάκια του συγκεκριμένου προγραμματιστή αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του, ποντάροντας 0,10 ευρώ. Μετά από αρκετούς γύρους ανεπιτυχούς παιχνιδιού, αποφάσισε να αγοράσει ένα μπόνους μέσω της επιλογής Bonus Buy. Ως αποτέλεσμα, τοποθέτησε ένα πρόσθετο στοίχημα ύψους 50€, το οποίο του επέτρεψε να επωφεληθεί από την υψηλή μεταβλητότητα.

Μετά από μερικές ακόμη περιστροφές, το στοίχημά του αυξήθηκε γρήγορα στον μέγιστο πολλαπλασιαστή που είχε οριστεί στο μηχάνημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια ανταμοιβή 150.000x το ποντάρισμα, η οποία αντιστοιχεί (ανάλογα με το ποντάρισμα του παίκτη) σε 15.000 € σε μετρητά. Με αυτή την εξαιρετική νίκη, αυτός ο τυχερός παίκτης έκανε πολλούς άλλους να ονειρευτούν και έκτοτε προσπαθούν να πετύχουν αυτό το ρεκόρ.

Ένας κουλοχέρης που αποθεώθηκε από το κοινό

Το franchise του Money Train εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2019. Μετά από μια περιπέτεια στην Άγρια Δύση και έναν δυστοπικό κόσμο, ο προγραμματιστής αποφάσισε να πάρει τους γενναίους παίκτες σε μια περιπέτεια στο διάστημα. Με κάθε νέα έκδοση, το παιχνίδι εξελίσσεται, προσφέροντας καλύτερο σκηνικό, καλύτερο gameplay και, πάνω απ’ όλα, καλύτερες δυνατότητες κέρδους.

Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, το Money Train κέρδισε γρήγορα τις καρδιές των παικτών. Πριν προχωρήσουμε περαιτέρω, αξίζει να σημειωθεί ότι το Money Train 4 είναι η τελευταία έκδοση του franchise, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του. Σε αυτό το παιχνίδι, θα απολαύσετε ένα εξαιρετικό σκηνικό με εκπληκτικά γραφικά και πλήθος χαρακτηριστικών.

Μιλώντας για χαρακτηριστικά, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ αναβαθμίσεων, επαναλήψεων, της λειτουργίας Money Cart και μιας επιλογής αγοράς. Είναι σαφές ότι αυτό το παιχνίδι έχει ό,τι χρειάζεται για να ικανοποιήσει και δεν θα αργήσει να πάρει την πρώτη θέση στην κατάταξη των online καζίνο. Θέλετε να παίξετε το Money Train 4; Μην διστάσετε, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα εξαιρετικό έπαθλο.

Σχετικά με το λογισμικό Relax Gaming

  • 3D παιχνίδια : Ναι
  • Κινητά παιχνίδια : Ναι
  • Ζωντανοί ντίλερς : Όχι

Παίξτε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια λογισμικού Relax Gaming στην ιστοσελίδα μας: