Sun. Sep 8th, 2024
Winbet Spinomenal

Με την ένωση των δυνάμεών της με τον φορέα εκμετάλλευσης online καζίνο WINBET, ο προμηθευτής Spinomenal βελτιστοποιεί την παρουσία του στη βουλγαρική αγορά τυχερών παιχνιδιών. Με την υπογραφή αυτής της συμφωνίας, οι τοπικοί παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών που είναι τόσο υψηλής απόδοσης όσο και καινοτόμα. Το πλήρες και ποικίλο περιεχόμενο είναι πλέον διαθέσιμο στην πλατφόρμα της μάρκας WINBET.

Ενσωμάτωση πολλών δημοφιλών τίτλων

Η εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών Spinomenal υπέγραψε συμφωνία διανομής με μια γνωστή μάρκα στη βουλγαρική βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών, τη WINBET. Οι όροι της συμφωνίας περιλαμβάνουν την προσθήκη της δημοφιλούς βιβλιοθήκης παιχνιδιών του στούντιο iGaming. Η συλλογή περιλαμβάνει έναν μακρύ κατάλογο δημοφιλών παραγωγών, συμπεριλαμβανομένων των Poseidon’s Rising, Book of Rebirth και Wolf Fang. Άλλα παιχνίδια είναι επίσης διαθέσιμα ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών. Τα παιχνίδια λανσάρονται στο EGT Digital.

Η υλοποίηση αυτής της συνεργασίας περιεχομένου μεταξύ των δύο φορέων αποδεικνύει τη δέσμευση της Spinomenal να εδραιώσει το παγκόσμιο αποτύπωμά της σε βασικούς ρυθμιζόμενους τομείς του iGaming. Η εταιρεία συνεχίζει τις προσπάθειές της να αυξήσει την παρουσία της επιλέγοντας πιστοποιημένα εδάφη. Στην πραγματικότητα, ο προμηθευτής έχει επεκταθεί και σε άλλες χώρες εκτός από τη Βουλγαρία, όπως Ελλάδα με την Betshop και την Πορτογαλία με Luckia.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Spinomenal, Lior Shvartz, η Βουλγαρία αποτελεί μια κορυφαία αγορά με μεγάλες δυνατότητες που παρέχει πολλές προοπτικές ανάπτυξης. Ο ίδιος δήλωσε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να εδραιώνει το αποτύπωμά της στον τομέα, κυρίως λόγω της δημοτικότητας του χαρτοφυλακίου παιχνιδιών της. Αυτή η συνεργασία με την WINBET θα είναι μόνο ελπιδοφόρα και θα αυξήσει την προβολή της μάρκας”, τόνισε ο Shvartz.

Ο Διευθυντής Επιχειρήσεων της WINBET, Victor Perenovski, δήλωσε ότι η πλατφόρμα προσφέρει στους χρήστες εξατομικευμένες επιλογές διαδικτυακής ψυχαγωγίας ανάλογα με τις απαιτήσεις τους. Εξήγησε ότι ολόκληρη η ομάδα συνεχίζει τις προσπάθειές της για να προσφέρει στους πελάτες περιεχόμενο που βελτιώνεται συνεχώς. Η επιλογή περιλαμβάνει καινοτόμους, υψηλής ποιότητας τίτλους, καθώς και μια εξατομικευμένη υπηρεσία υποστήριξης. Με την ενσωμάτωση των τίτλων της Spinomenal, ο φορέας εκμετάλλευσης εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να διευρύνει την προσφορά του στην αγορά.

Σχετικά με το λογισμικό Spinomenal

  • 3D παιχνίδια : Ναι
  • Κινητά παιχνίδια : Ναι
  • Ζωντανοί ντίλερς : Όχι

Παίξτε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια λογισμικού Spinomenal στην ιστοσελίδα μας: