Sun. Sep 8th, 2024
Τουρνουά μεγάλων διακοπών Spinomenal

Η Spinomenal μόλις ανακοίνωσε την έναρξη νέων τουρνουά Grand Holiday. Η φόρμουλα επιστρέφει, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να κερδίσουν έπαθλα που φτάνουν τα 500.000 ευρώ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διάφορους διαγωνισμούς που επιτρέπουν στους παίκτες να συγκεντρώνουν πόντους και να προχωρούν σε κάθε στάδιο.

Μια σειρά από 7 ξεχωριστά τουρνουά

Σύμφωνα με τον CCO της Spinomenal, Nir Ronen, τα τουρνουά Grand Holiday Tourmanents είναι ένα γεγονός που δεν πρέπει να χάσουν οι λάτρεις των κουλοχέρηδων. Φέτος, ολόκληρη η ομάδα του προμηθευτή είναι ενθουσιασμένη που θα φιλοξενήσει και πάλι αυτόν τον διάσημο διαγωνισμό. Ο διευθυντής δηλώνει ότι είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει ένα σύνολο επτά συγκεκριμένων τουρνουά για τους παίκτες και να παρουσιάζει ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο 500.000 ευρώ.

Συνολικά, τα επτά τουρνουά περιλαμβάνουν τα Holiday Spirits, HalloWins, Wealth Seekers, Santa’s Gifts, New Year Luck, Winter Fortunes και Festival of Love. Κάθε διαγωνισμός περιλαμβάνει έναν αριθμό γύρων που οδηγούν στο υψηλότερο σημείο, τον “Super Round”. Κατά τη διάρκεια αυτού του γύρου, οι παίκτες μπορούν να αυξήσουν τη βαθμολογία τους, οπότε κάθε πόντος στην τσέπη τους διπλασιάζεται. Με αυτόν τον ρυθμό, οι συμμετέχοντες έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναρριχηθούν στην κορυφή του πίνακα κατάταξης. Επιπλέον, η πρόοδος γίνεται με κάθε γύρο του τουρνουά, αφού το 10% της βαθμολογίας τους θα καταγράφεται με τη μορφή πίστωσης. Αυτό προστίθεται στις αντίστοιχες βαθμολογίες του Σούπερ Γύρου, οδηγώντας σε σημαντική αύξηση.

Στην ιδέα των τουρνουά Grand Holiday Tournaments, η κύρια έλξη έγκειται στη διανομή των βραβείων. Κάθε γύρος έχει το δικό του έπαθλο, είτε πρόκειται για τις κλασικές ακολουθίες είτε για τους Σούπερ γύρους. Το συνολικό έπαθλο, με ανώτατο όριο τα 500.000 ευρώ, είναι προσβάσιμο καθώς εξελίσσονται οι διαγωνισμοί Grand Holiday. Οι παίκτες μπορούν να ελέγχουν τακτικά την κατάταξή τους και εκείνη των ανταγωνιστών τους. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται γρήγορα καθώς κάθε συμμετέχων φτάνει στο σκορ πρόκρισης. Οι πληροφορίες είναι ορατές στη γραμμή εργαλείων, συμπεριλαμβανομένων των κερδισμένων πόντων.

Από 28 Σεπτεμβρίου 2023 έως 28 Φεβρουαρίου 2024Τα τουρνουά Grand Holiday του Spinomenal θα είναι προσβάσιμα μόνο με πραγματικά χρήματα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους περισσότερους από τους τίτλους κουλοχέρηδων του προμηθευτή, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων κυκλοφοριών της μάρκας.

Σχετικά με το λογισμικό της Spinomenal

  • 3D παιχνίδια: Ναι
  • Κινητά παιχνίδια : Ναι
  • Ζωντανοί ντίλερς : Όχι

Παίξτε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια λογισμικού Spinomenal στην ιστοσελίδα μας :