Sun. Sep 8th, 2024
Scientific Games Latvijas Loto

Ο εκδότης παιχνιδιών Scientific Games μόλις ανέπτυξε ένα νέο κεντρικό σύστημα για τη λετονική λοταρία. Η τεχνολογία της εταιρείας θα υποστηρίξει το λανσάρισμα παιχνιδιών λοταρίας και μεγάλου αριθμού τίτλων άμεσης κλήρωσης στο πλαίσιο της Latvijas Loto. Ως αποτέλεσμα, ο φορέας εκμετάλλευσης θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί πλήρως το εργαλείο AEGIS, το οποίο θα είναι υπεύθυνο για την τροφοδοσία των παραγωγών που βασίζονται στην κλήρωση.

Συμφωνία που υπογράφηκε για περίοδο 10 ετών

Στο εξής, η τεχνολογία της Scientific Games θα παρέχει ειδικά παιχνίδια κλήρωσης για τον φορέα Latvijas Loto. Το περιεχόμενο θα περιλαμβάνει Eurojackpot, Vikinglotto, SuperBingo, Latloto 5/35, Loto5 και δημιουργίες Keno. Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να παίζουν μια σειρά από στιγμιαία παιχνίδια. Η υπογραφή αυτής της συνεργασίας αποτελεί μέρος της σύνταξης μιας νέας 10ετούς σύμβασης μεταξύ των δύο μερών μετά από μια συμφωνία που επιτεύχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022. Σύμφωνα με τους όρους αυτής της συνεργασίας, η Scientific Games θα έχει τη δυνατότητα να προμηθεύσει τη Latvijas Loto με τερματικά λιανικής πώλησης Wave X.

Μέχρι σήμερα, τα συστήματα και η τεχνολογία της Scientific Games έχουν αναπτυχθεί στη Latvijas Loto κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας άνω των 20 ετών. Ο Πρόεδρος Διεθνών και Στρατηγικών Πελατών της Scientific Games, Michael Conforti, είναι ικανοποιημένος από την πορεία της συνεργασίας με τη Latvijas Loto. Πιστεύει ότι η μετάβαση σε ένα νέο κεντρικό σύστημα κύλησε όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Σε κάθε περίπτωση, ο κύριος στόχος είναι η προώθηση των πωλήσεων λαχείων στη Λετονία μέσω ενός πλούσιου και διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου τυχερών παιχνιδιών. Πρόσθεσε ότι οι επιδόσεις του νέου συστήματος θα επιτρέψουν στη λετονική εταιρεία να αυξήσει την εμβέλειά της και να ενσωματώσει προϊόντα και κανάλια διανομής τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Latvijas Loto, Edgars Ledinš, όλη η ομάδα είναι ευχαριστημένη που χρησιμοποιεί τεχνολογία λίγο πιο προηγμένη από τον προκάτοχό της. Πρόσθεσε ότι η Scientific Games προσφέρει ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στη ζήτηση. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας επιτυχημένης συνεργασίας που διαρκεί αρκετές δεκαετίες. Πρόσθεσε επίσης ότι το νέο κεντρικό σύστημα παρέχει υψηλό επίπεδο ασφάλειας και ευελιξία των πληροφοριών για να βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη Latvijas Loto στην ανάπτυξή της. Η διαδικασία θα συμβάλει σημαντικά στον προϋπολογισμό της λετονικής κυβέρνησης, υποστηρίζοντας εκπαιδευτικά και αθλητικά προγράμματα για τα παιδιά και τους νέους της περιοχής.

Σχετικά με το λογισμικό της Scientific Games

  • 3D παιχνίδια : Ναι
  • Κινητά παιχνίδια : Ναι
  • Ζωντανοί ντίλερς : No

Παίξτε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια λογισμικού Scientific Games στην ιστοσελίδα μας :