Thu. Sep 19th, 2024
PokerStars RubyPlay

Η RubyPlay, το στούντιο ανάπτυξης B2B iGaming, ανακοινώνει την επέκτασή της στην ιταλική αγορά τυχερών παιχνιδιών, ένα σημαντικό βήμα στη στρατηγική ανάπτυξής της. Η κίνηση αυτή είναι αποτέλεσμα της διευρυμένης συνεργασίας με το PokerStars, έναν σημαντικό παίκτη που διαχειρίζεται η Flutter Entertainment. Η επέκταση αυτή ακολουθεί την άμεση ενσωμάτωση που ολοκληρώθηκε νωρίτερα μέσα στο έτος. Οι Ιταλοί παίκτες θα έχουν το προνόμιο να ανακαλύψουν τους εμβληματικούς τίτλους της RubyPlay καθώς και αποκλειστικές νέες δημιουργίες. Αυτή η ανάπτυξη στην Ιταλία αποτελεί μέρος μιας παγκόσμιας δυναμικής ανάπτυξης. Η RubyPlay σκοπεύει να ξεκινήσει τη λειτουργία της στη Ρουμανία και την Ισπανία το 2024. Ο Dr. Eyal Loz, Διευθυντής Προϊόντων της RubyPlay, εκφράζει την υπερηφάνεια του για την εξέλιξη αυτή. Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την RubyPlay στον ανταγωνιστικό τομέα του iGaming.

Η RubyPlay αποκτά άμεση πρόσβαση στην ιταλική αγορά

Η RubyPlay, γνωστή για την καινοτομία της στον τομέα του B2B iGaming, κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός, εισερχόμενη απευθείας στην ιταλική αγορά. Η στρατηγική αυτή κίνηση καθίσταται δυνατή μέσω μιας διευρυμένης συνεργασίας με το PokerStars, ένα εμπορικό σήμα της Flutter Entertainment. Αυτή η απευθείας ενσωμάτωση στην Ιταλία είναι η πρώτη φορά για την RubyPlay. Ακολουθεί μια επιτυχημένη αρχική συνεργασία με το PokerStars νωρίτερα φέτος.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε το επιτυχημένο λανσάρισμα δημοφιλών τίτλων της RubyPlay, όπως το Shake Shake Money Tree και το Diamond Explosion 7s. Η αναθεωρημένη συμφωνία περιλαμβάνει την ανάπτυξη ειδικών παιχνιδιών για την ιταλική αγορά. Αυτά θα ενισχύσουν την ήδη δυναμική προσφορά της RubyPlay. Αυτή η ανάπτυξη στην Ιταλία αποτελεί ισχυρή ένδειξη της δέσμευσης της RubyPlay στις ρυθμιζόμενες αγορές. Επιβεβαιώνει τη στρατηγική της RubyPlay για στοχευμένη ανάπτυξη και συνεχή καινοτομία.

Επιπτώσεις και στόχοι της επέκτασης της RubyPlay

Η είσοδος της RubyPlay στην ιταλική αγορά σηματοδοτεί μια στρατηγική καμπή. Η επέκταση αυτή αντικατοπτρίζει τις παγκόσμιες φιλοδοξίες της εταιρείας. Ο Dr. Eyal Loz, επικεφαλής του τμήματος προϊόντων, υπογραμμίζει αυτή την πρόκληση. Τονίζει τη σημασία της Ιταλίας στη στρατηγική τους. Η αγορά αυτή είναι ζωτικής σημασίας για το iGaming και προσφέρει σημαντικές δυνατότητες. Οι Ιταλοί παίκτες περιμένουν με ανυπομονησία τις καινοτομίες της RubyPlay. Οι εξελίξεις αυτές αποτελούν μέρος ενός μακροπρόθεσμου οράματος. Η RubyPlay δεν περιορίζεται στην Ιταλία.

Έργα εκκίνησης έχουν προγραμματιστεί για τη Ρουμανία και την Ισπανία το 2024. Τα βήματα αυτά είναι απαραίτητα για την ενίσχυση της διεθνούς παρουσίας της. Η εταιρεία σκοπεύει να τοποθετηθεί ως σημαντικός παίκτης στο iGaming. Στόχος της είναι να ξεπεράσει τις προσδοκίες στις ρυθμιζόμενες αγορές.

Αυτή η στρατηγική επέκτασης έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίσει βιώσιμη ανάπτυξη. Η RubyPlay στοχεύει στη δημιουργία μοναδικών και συναρπαστικών εμπειριών τυχερών παιχνιδιών. Στόχος είναι να γοητεύσει ένα ποικίλο και απαιτητικό κοινό. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία ελπίζει να συνεχίσει να σπάει τα δικά της ρεκόρ διατήρησης και δέσμευσης.

Συνεργασίες και στρατηγικές πρωτοβουλίες της RubyPlay

Η RubyPlay επεκτείνεται με ταχείς ρυθμούς και χρησιμοποιεί στρατηγικές συνεργασίες για να ενισχύσει την παρουσία της στη διεθνή αγορά. Τον Σεπτέμβριο του 2023, η εταιρεία προχώρησε σε μια σημαντική συνεργασία με την NetBet Ιταλίας. Με τη συμφωνία αυτή ενσωματώθηκαν στην ιταλική πλατφόρμα της NetBet πάνω από 80 βιντεοπαιχνίδια κουλοχέρηδων, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών τίτλων όπως τα Diamond Explosion 7s, Adventures of Li’l Red και Rush Fever 7s Deluxe. Η πρωτοβουλία αυτή έτυχε θετικής ανταπόκρισης από τους παίκτες, πιστοποιώντας την ελκυστικότητα των δημιουργιών της RubyPlay.

Τον Αύγουστο του ίδιου έτους, η RubyPlay συνεργάστηκε επίσης με τη Reevo. Στόχος ήταν να ενσωματώσει τα φρουτάκια της στην πλατφόρμα συγκέντρωσης της Reevo. Ως αποτέλεσμα αυτής της συμμαχίας, το ποικίλο χαρτοφυλάκιο της RubyPlay με περισσότερους από 80 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων των True Wild και Cache Rush, είναι πλέον διαθέσιμο σε ένα παγκόσμιο δίκτυο φορέων εκμετάλλευσης μέσω μιας ενιαίας ενσωμάτωσης API. Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής της RubyPlay να διαφοροποιήσει τις συνεργασίες της και να επεκτείνει την επιρροή της στον κλάδο των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών.

Οι πρωτοβουλίες αυτές αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της RubyPlay για στρατηγική ανάπτυξη και για την παροχή μιας καινοτόμου και ελκυστικής εμπειρίας τυχερών παιχνιδιών σε ένα ευρύτερο κοινό. Με την τοποθέτησή της σε συνεργασία με βασικούς παράγοντες του κλάδου, η RubyPlay αποδεικνύει τη φιλοδοξία της να καταστεί ουσιαστικός ηγέτης στον τομέα του iGaming.

Σχετικά με την RubyPlay

Η RubyPlay είναι ένα στούντιο ανάπτυξης B2B iGaming που φημίζεται για την καινοτομία του. Τα παιχνίδια της διακρίνονται από ένα συνδυασμό δυναμικού παιχνιδιού και προηγμένων τεχνολογιών. Η εταιρεία εστιάζει στη δημιουργία εξαιρετικών εμπειριών παιχνιδιού, συνδυάζοντας την ασφάλεια με την αξέχαστη ψυχαγωγία.

Με ένα χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει πάνω από 80 παιχνίδια, η RubyPlay είναι ένας σημαντικός παίκτης στον κλάδο. Οι εμβληματικοί της τίτλοι περιλαμβάνουν δημιουργίες όπως το Diamond Explosion 7s και το Shake Shake Money Tree, οι οποίες έχουν κατακτήσει ένα παγκόσμιο κοινό. Η RubyPlay συνεργάζεται με διάσημα ονόματα του κλάδου, όπως η Pariplay, η BetConstruct και η NetBet, ενισχύοντας τη διεθνή της παρουσία.

Η εταιρεία δεσμεύεται να συμμορφώνεται με τους κανονισμούς των αγορών στις οποίες δραστηριοποιείται, αποδεικνύοντας τη σοβαρότητα και τη δέσμευσή της στον υπεύθυνο τζόγο. Η RubyPlay ξεχωρίζει για την εστίασή της στην καινοτομία, την ποιότητα και την υπευθυνότητα, βασικές αξίες που στηρίζουν τη συνεχή επιτυχία της στον τομέα του iGaming.