Sun. Sep 8th, 2024
Prospect Gaming QTech Games

Η Prospect Gaming, υποκατάστημα της εταιρείας 1X2 Network και η QTech Games, διανομέας τυχερών παιχνιδιών στην Ασία, είναι πλέον επιχειρηματικοί εταίροι. Οι δύο αυτές εταιρείες θα συνεργαστούν για να προσφέρουν περισσότερη διασκέδαση στους λάτρεις των κουλοχέρηδων και των παιχνιδιών καζίνο. Η Prospect Gaming σκοπεύει να ικανοποιήσει τους πελάτες της QTech Games μέσω των πολλών “μοναδικών παιχνιδιών” της. Για να διασφαλιστεί ότι αυτή η νέα συνεργασία θα είναι αποτελεσματική και κερδοφόρα, και τα δύο μέρη δεσμεύονται, μέσω των εκπροσώπων και του προσωπικού τους, να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση που μπορεί να προκύψει. Μοναδικός τους στόχος είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των διαφόρων προσφορών και υπηρεσιών τους στην αγορά του iGaming.

Δημιουργώντας περισσότερες θετικές συγκινήσεις μέσω του συνδυασμού διαφόρων κατηγοριών τυχερών παιχνιδιών

Η Prospect Gaming, υποκατάστημα της εταιρείας 1X2 Network, μόλις υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας για την επέκταση της προβολής των προϊόντων της μέσω της πλατφόρμας της QTech Games, ενός διανομέα παιχνιδιών που δραστηριοποιείται στην ασιατική αγορά. Και για τις δύο εταιρείες, πρόκειται για μια win-win συνεργασία που αποσκοπεί στην ενίσχυση της αντίστοιχης εικόνας τους. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Prospect Gaming θα προμηθεύει νέα παιχνίδια για το χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών του νέου της συνεργάτη.

Η Prospect Gaming αναγνωρίζεται ως προμηθευτής παιχνιδιών που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση. Προμηθεύει αρκετούς αδειοδοτημένους φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο. Ο κατάλογος των προϊόντων της χαρακτηρίζεται από συνδυασμό διαφόρων κατηγοριών παιχνιδιών. Οι παίκτες θα ανακαλύψουν τόσο κλασικά όσο και καινοτόμα θέματα για να απολαύσουν ελκυστικές και συναρπαστικές εμπειρίες. Ο Alex Ratcliffe, Product Manager στο 1X2 Network, εξηγεί ότι η Prospect Gaming προσφέρει ελκυστικούς τίτλους με μοναδικά χαρακτηριστικά.

Μια συνεργασία που σηματοδοτεί γαλήνιες δεσμεύσεις

Και για τα δύο μέρη, αυτή η συνεργασία μεταξύ της QTech Games και της Prospect Gaming αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία τους. Για την Prospect Gaming, αποτελεί ένα ακόμη επιχείρημα για την εστίαση στην παροχή καθηλωτικών και συναρπαστικών εμπειριών. Για να το πετύχει αυτό, πρέπει να εμπλακεί περισσότερο στην ανάπτυξη μοναδικών προϊόντων για να αφήσει το στίγμα της στην αγορά τυχερών παιχνιδιών. Διαθέτει μια δυναμική ομάδα ταλαντούχων προγραμματιστών, σχεδιαστών και καλλιτεχνών που συμβάλλουν στην εξέλιξή της.

Στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα, η QTech Games προσφέρει διάφορους τύπους παιχνιδιών στους επισκέπτες της. Στόχος της εταιρείας είναι να καταστήσει τις δραστηριότητες των στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών πιο ορατές και ελκυστικές. Χάρη στις διάφορες ομάδες εμπειρογνωμόνων της, επιλέγει επίσης τους καλύτερους προμηθευτές του κλάδου για να ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις των πελατών της. Ικανοποιημένος από αυτό το νέο έργο, ο Daniel Long, διευθυντής πωλήσεων της QTech Games, χρησιμοποιεί επίσης την έκφραση “μοναδικά παιχνίδια” για να περιγράψει τη φύση των προσφορών της Prospect Games. Πιστεύει ότι μέσω αυτής της ένωσης, οι εταιρείες τους μπορούν να πετύχουν την ανάπτυξη της αγοράς παιχνιδιών και να προσφέρουν περισσότερη διασκέδαση και ενθουσιασμό στους διάφορους παίκτες τους. Ανυπομονεί να δει αυτή τη νέα συνεργασία να καρποφορεί.