Sun. Sep 8th, 2024
QTech Games Onlyplay

Η QTech Games, κορυφαίος διανομέας παιχνιδιών στην Ασία και τις αναδυόμενες αγορές, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Onlyplay. Η συνεργασία αυτή παρέχει στους πελάτες της πλατφόρμας QTech πρόσβαση στον καινοτόμο κατάλογο κουλοχέρηδων της Onlyplay. Ειδικευμένη στα δυναμικά παιχνίδια, η Onlyplay προσφέρει στιγμιαία παιχνίδια, κουλοχέρηδες καζίνο και λαχεία. Η ενσωμάτωση αυτών των παιχνιδιών εμπλουτίζει την προσφορά της QTech Games και επεκτείνει τη γεωγραφική παρουσία της Onlyplay στις αναδυόμενες αγορές. Ο Daniel Long, CCO της QTech Games, και η Christina Muratkina, CEO της Onlyplay, τονίζουν τη σημασία αυτής της συνεργασίας για την επέκταση της εμβέλειάς τους σε νέες αγορές.

Μια στρατηγική εταιρική σχέση για την καινοτομία στο iGaming

Η QTech Games υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Onlyplay. Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί μια στρατηγική καμπή για την QTech Games. Θα της επιτρέψει να εμπλουτίσει τη γκάμα της με καινοτόμα παιχνίδια από την Onlyplay. Ως αναδυόμενος προμηθευτής, η Onlyplay είναι γνωστή για τη συμβατότητά της με τα νομίσματα fiat και κρυπτονομίσματα. Ξεχωρίζει για την ποικιλόμορφη προσφορά της, η οποία περιλαμβάνει παιχνίδια συντριβής και άλλα παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό. Αυτή η ποικιλία εμπλουτίζει την εμπειρία των χρηστών της πλατφόρμας QTech.

Τα παιχνίδια Onlyplay είναι πλέον διαθέσιμα στους πελάτες της QTech. Η ενσωμάτωση αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευση της QTech να προσφέρει μια ποικίλη γκάμα παιχνιδιών. Ενισχύει την ιδιότητά της ως προτιμώμενη λύση για παγκόσμιους φορείς εκμετάλλευσης σε αναπτυσσόμενες αγορές.

Επιπλέον, η συμφωνία αυτή υποστηρίζει τη γεωγραφική επέκταση της Onlyplay. Στοχεύει σε διάφορες αναδυόμενες αγορές, από την Ασία έως τη Λατινική Αμερική, μέσω της Ανατολικής Ευρώπης. Αυτό δημιουργεί νέες ευκαιρίες εσόδων για την Onlyplay. Για την QTech Games, αυτή η συνεργασία με την Onlyplay αποτελεί περαιτέρω απόδειξη του ρόλου της ως ταχέως αναπτυσσόμενου διανομέα.

Η πλατφόρμα της, η πιο ολοκληρωμένη στην αγορά, είναι εντοπισμένη για κάθε περιοχή. Προσφέρει εγγενείς εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα, ισχυρά εργαλεία αναφοράς και μάρκετινγκ, καθώς και υποστήριξη σε τοπική γλώσσα διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο. Αυτή η στρατηγική συνεργασία μεταξύ της QTech Games και της Onlyplay απεικονίζει απόλυτα τη φιλοδοξία και των δύο εταιρειών. Στόχος είναι να ενισχύσουν την παρουσία τους στις αναδυόμενες αγορές, προσφέροντας παράλληλα παιχνίδια στην αιχμή της καινοτομίας.

Καινοτόμα παιχνίδια στο επίκεντρο της συνεργασίας

Αυτή η συνεργασία μεταξύ της QTech Games και της Onlyplay επικεντρώνεται στα καινοτόμα παιχνίδια. Οι τίτλοι της Onlyplay, όπως το Crystal Cascade και το Jack Potter Deluxe, βρίσκονται στο επίκεντρο της συμφωνίας. Τα παιχνίδια αυτά ξεχωρίζουν για τη συμβατότητά τους με παραδοσιακά και κρυπτονομίσματα. Προσφέρουν μια γρήγορη και συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Τα χαρακτηριστικά παιχνιδοποίησης και τα κοινωνικά στοιχεία εμπλουτίζουν κάθε παιχνίδι. Αυτό καθιστά την προσφορά της Onlyplay μοναδική στον συνεχώς εξελισσόμενο τομέα του iGaming.

Αυτά τα παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί για να είναι διαισθητικά και προσβάσιμα σε κινητά. Είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των σύγχρονων παικτών. Η διαθεσιμότητά τους στο σύννεφο εγγυάται αυξημένες επιδόσεις και αξιοπιστία. Η ειδική πλατφόρμα RNG της Onlyplay, με τον κρυπτογραφικό αλγόριθμό της, διασφαλίζει μια δίκαιη και ασφαλή εμπειρία παιχνιδιού.

Αυτή η συνεργασία υπογραμμίζει τη δέσμευση της QTech Games να επεκτείνει τον κατάλογό της με ποιοτικό περιεχόμενο. Καταδεικνύει επίσης τη δέσμευση της Onlyplay για καινοτομία στο διαδικτυακό παιχνίδι. Μαζί, η QTech Games και η Onlyplay προσπαθούν να επαναπροσδιορίσουν την εμπειρία παιχνιδιού στις αναδυόμενες αγορές. Φιλοδοξούν να προσφέρουν προϊόντα που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας και είναι προσαρμοσμένα στις τρέχουσες τάσεις του iGaming.