Sun. Sep 8th, 2024
Cloudflare Internet Vikings

Ο αδειοδοτημένος πάροχος αθλητικών στοιχημάτων και iGaming Internet Vikings ανακοίνωσε την ενσωμάτωση της εταιρείας ασφάλειας και αξιοπιστίας Cloudflare. Οι δύο εταιρείες υπέγραψαν συμφωνία με στόχο την ενίσχυση των μέτρων κυβερνοασφάλειας στην αγορά διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών.

Μια καινοτόμος λύση για την αντιμετώπιση των επιθέσεων

Χάρη στη συνεργασία της με την Cloudflare, η Internet Vikings θα μπορεί να χρησιμοποιεί την τεχνολογία της μάρκας για να εδραιώσει το επίπεδο προστασίας της. Στο εξής, η εταιρεία φιλοξενίας cloud για online αθλητικά στοιχήματα και τυχερά παιχνίδια θα μπορεί να προετοιμάζεται αποτελεσματικά για διάφορες προηγμένες επιθέσεις κατανεμημένης άρνησης παροχής υπηρεσιών (DDoS). Το προϊόν Magic Transit της Cloudflare χρησιμοποιείται για την προστασία της πλειονότητας των διευθύνσεων IP του Internet Vikings χρησιμοποιώντας BGP, FRE και IPsec.

Η χρήση της λύσης κυβερνοασφάλειας δικτύου της Cloudflare επιτρέπει στην Internet Vikings να προσφέρει στους πελάτες της βελτιωμένη και βέλτιστη προστασία από επιθέσεις DDoS. Η εταιρεία δεσμεύεται να εφαρμόζει μέτρα ασφαλείας υψηλού επιπέδου και να προστατεύει τους παίκτες και τους φορείς εκμετάλλευσης συνεργατών από τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου. Το Magic Transit της Cloudflare θα διευκολύνει την πρόληψη και τη μείωση πιθανών επιθέσεων DDoS. Πρέπει να ειπωθεί ότι η εταιρεία ασφάλειας και επιδόσεων είναι ειδικός στην προστασία του Διαδικτύου, εξασφαλίζοντας γρήγορες και αξιόπιστες επιλογές για τους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το δίκτυό της παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα στον τομέα, με κάλυψη σε περισσότερες από 300 πόλεις σε εκατό χώρες.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Internet Vikings, Rickard Vikström, η εταιρεία αναζητά πάντα ευκαιρίες για να προσφέρει καινοτόμες και βολικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες της. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι με την ενίσχυση των συστημάτων της με το Cloudflare, η Internet Vikings θα είναι σε θέση να επωφεληθεί από το υψηλότερο επίπεδο προστασίας όσον αφορά την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Η πρωτοβουλία αυτή θα δώσει στις εταιρείες την ευκαιρία να περιορίσουν την οικονομική ζημία και τον αντίκτυπο στη φήμη τους, παρέχοντας παράλληλα στους παίκτες μια καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού χωρίς διακοπές.

Ο Andy Lockhart, Αντιπρόεδρος της Cloudflare EMEA, δήλωσε ότι η προστασία στο αθλητικό στοίχημα και το iGaming απαιτεί μια αποτελεσματική και ισχυρή λύση κυβερνοασφάλειας και απόδοσης. Η χρησιμότητα ενός τέτοιου συστήματος είναι ακόμη πιο ουσιαστική δεδομένου του αυξανόμενου αριθμού επιθέσεων στον τομέα του iGaming. Σε αυτόν τον τομέα, η Cloudflare έχει ήδη αποκλείσει 124 δισεκατομμύρια κυβερνοαπειλές κάθε μέρα”, δήλωσε ο Lockhart.