Thu. Sep 19th, 2024
EveryMatrix Rush Street Interactive

Προκειμένου να εισέλθει στην αγορά του Μίσιγκαν, η EveryMatrix συνεργάστηκε με τον προμηθευτή παιχνιδιών Rush Street Interactive (RSI). Η ανακοίνωση επισημοποιήθηκε μετά την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ των μερών, η οποία θα προβλέπει την ενσωμάτωση πλήρους και ποικίλου περιεχομένου στο εμπορικό σήμα BetRivers. Ως αποτέλεσμα, οι εμπλεκόμενοι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια συναρπαστική συλλογή iGaming.

Έναρξη λειτουργίας σε μια πολλά υποσχόμενη νέα αγορά

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η EveryMatrix θα μπορέσει να αξιοποιήσει τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών του Μίσιγκαν και να παρουσιάσει το χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών της σε ένα νέο κοινό. Το χαρτοφυλάκιο τυχερών παιχνιδιών θα προστεθεί στην πλατφόρμα BetRivers, η οποία περιλαμβάνει τίτλους της Armadillo Studios και τη λύση συγκέντρωσης online τυχερών παιχνιδιών, SlotMatrix. Αυτή η άμεση ενσωμάτωση αναμένεται να ενισχύσει την εμβέλεια και των δύο προγραμματιστών στον τομέα και να αυξήσει την κοινότητα χρηστών.

Όσον αφορά την αδειοδότηση, η EveryMatrix παραμένει ενεργή σε διάφορες δικαιοδοσίες, όπως το Νιου Τζέρσεϊ, η Δυτική Βιρτζίνια, το Οντάριο στον Καναδά και πρόσφατα το Κονέκτικατ. Όσον αφορά την RSI, ο διαχειριστής διαδικτυακών καζίνο και αθλητικών στοιχημάτων απολαμβάνει προνομιακή θέση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εταιρεία έχει ήδη συνδεθεί με το εμπορικό σήμα RushBet της EveryMatrix στη Λατινική Αμερική.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Rush Street Interactive, Richard Schwartz, η ομάδα του είναι στην ευχάριστη θέση να επεκτείνει τη συνεργασία της με την EveryMatrix και να αποκτήσει πρόσβαση στην αγορά του Μίσιγκαν για πρώτη φορά. Ο Schwartz δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα παρέχει στους παίκτες της BetRivers διασκεδαστικές και καθηλωτικές εμπειρίες παιχνιδιού που περιλαμβάνουν εξαιρετικά ελκυστικά νέα χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία με την Rush Street Interactive, ο πρόεδρος της EveryMatrix Americas, Erik Nyman, μοιράστηκε επίσης τον ενθουσιασμό του προμηθευτή για το λανσάρισμα του ζωντανού περιεχομένου του στην περιοχή. Πρέπει να ειπωθεί ότι το Μίσιγκαν αντιπροσωπεύει μια πολιτεία με μεγάλες δυνατότητες στον τομέα του iGaming και φιλοξενεί έμπειρους συνεργάτες. Ο Nyman σημείωσε ότι φέτος, η εταιρεία βελτιστοποίησε το αποτύπωμά της στις ΗΠΑ, δραστηριοποιούμενη σε νέες ρυθμιζόμενες δικαιοδοσίες με την υποστήριξη πολλών κορυφαίων εμπορικών σημάτων. Η Nyman ανυπομονεί να ενισχύσει την προσφορά περιεχομένου και συγκέντρωσης μέχρι το 2024 και τα επόμενα χρόνια.