Sun. Sep 8th, 2024
EveryMatrix

Η Επιτροπή Ελέγχου Τυχερών Παιχνιδιών της Νήσου Μαν μόλις χορήγησε άδεια B2B στον πάροχο πλατφόρμας τυχερών παιχνιδιών EveryMatrix. Η έγκριση επιτρέπει στην εταιρεία να αναπτύξει και να προσφέρει την τεχνολογία και τις υπηρεσίες αιχμής της σε τοπικούς φορείς εκμετάλλευσης. Η είδηση έρχεται μετά την τη λήψη του πράσινου φωτός από τη σουηδική ρυθμιστική αρχή Spelinspektionenτο Κονέκτικατ και την Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών της Μάλτας μέσω του μηχανισμού JackpotEngine.

Μια δικαιοδοσία με μεγάλες δυνατότητες

Με την απόκτηση άδειας χρήσης λογισμικού B2B στη Νήσο του Μαν, η EveryMatrix διαθέτει τους πόρους που χρειάζεται για να επεκτείνει την παγκόσμια παρουσία της μέσω μιας σειράς συμφωνιών ολοκλήρωσης. Η μάρκα εισέρχεται τώρα σε μια πολλά υποσχόμενη αγορά όπου δεν λείπουν οι ευκαιρίες συνεργασίας με φορείς εκμετάλλευσης και τρίτους.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής των στρατηγικών συνεργασιών της Digital Isle of Man, Nathan Lunt, η EveryMatrix γίνεται δεκτή στη δικαιοδοσία με ανοιχτές αγκάλες. Εξήγησε ότι το νησί φιλοξενεί αρκετές εταιρείες παιχνιδιών και λογισμικού που έχουν εκμεταλλευτεί τον τομέα. Αυτό αποδεικνύει ένα υπεύθυνο και βιώσιμο ρυθμιστικό περιβάλλον μέσω της συμμετοχής μιας έμπειρης ρυθμιστικής αρχής. Ο αξιωματούχος πρόσθεσε ότι το αρχιπέλαγος προσφέρει αδιαμφισβήτητα προνόμια και πλεονεκτήματα στις εταιρείες διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών που αναζητούν άδεια. Είτε πρόκειται για μια νεοσύστατη επιχείρηση, μια ΜΜΕ ή έναν παγκόσμιο όμιλο, η Digital Isle of Man είναι υπερήφανη που υποστηρίζει εταιρείες όπως η EveryMatrix σε όλη τη διαδικασία.

Για τον διευθύνοντα σύμβουλο της EveryMatrix Ebbe Groes, η Νήσος Μαν αποδεικνύεται ένα από τα πιο περιζήτητα καθεστώτα αδειοδότησης στον κλάδο του iGaming. Έχοντας την τύχη να λάβει την έγκριση της ρυθμιστικής αρχής, η εταιρεία έχει περισσότερα από κίνητρα για να συνεχίσει την επέκτασή της σε νέες ρυθμιζόμενες δικαιοδοσίες, επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλός της. Ο ίδιος επεσήμανε ότι η EveryMatrix καταγράφει εξαιρετική ανάπτυξη σε όλες τις δραστηριότητες καζίνο, αθλητισμού και πλατφόρμας της. Σε κάθε περίπτωση, η απόκτηση αδειών στις συνεχώς αυξανόμενες ρυθμιζόμενες περιοχές αποτελεί σημαντικό βήμα στα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας.

Συνολικά, αυτή η άδεια B2B από την Επιτροπή Εποπτείας Τυχερών Παιχνιδιών της Νήσου Μαν είναι το αποτέλεσμα της προσθήκης αξίας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει η EveryMatrix. Η έγκριση επιτρέπει περαιτέρω συνεργασίες με αξιόπιστους φορείς εκμετάλλευσης σε όλο τον κόσμο σε υφιστάμενες και αναδυόμενες αγορές. Είναι επίσης μια ευκαιρία να αποδείξει τη δέσμευσή της να συμμορφώνεται με τους αυστηρότερους ισχύοντες κανονισμούς.