Sun. Sep 8th, 2024
Casumo MGA Games

Στην Ισπανία, η εταιρεία διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών Casumo συνεργάζεται με την MGA Games, έναν ισπανικό πάροχο περιεχομένου. Οι δύο εταίροι συνεργάζονται με στρατηγικό στόχο την ενίσχυση των θέσεών τους στην ισπανική αγορά τυχερών παιχνιδιών. Η συνεργασία αυτή προσφέρει σε καθέναν από τους δύο εταίρους την ευκαιρία να επιτύχει τους δικούς του στόχους. Ενώ η MGA Games επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στην παροχή περιεχομένου, η Casumo επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να παρέχει στους Ισπανούς παίκτες μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού.

Νέα συνεργασία μεταξύ Casumo και MGA Games για την εξυπηρέτηση της ισπανικής αγοράς

Η εταιρεία διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών Casumo μόλις υπέγραψε σύμβαση με τον ισπανικό προμηθευτή MGA Games. Αυτή η συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών είναι εξαιρετικά σημαντική. Θα ενισχύσει τις αντίστοιχες θέσεις των δύο παικτών στην ισπανική αγορά τυχερών παιχνιδιών. Πάνω απ’ όλα, προσφέρει στους Ισπανούς παίκτες την ευκαιρία να απολαύσουν μια ευρεία και ποικίλη γκάμα παιχνιδιών που έχει αναπτύξει η MGA Games. Η MGA Games θα διαθέσει συνολικά 18 νέα παιχνίδια στην Casumo.

Μεταξύ των παιχνιδιών της MGA Games που θα ενισχύσουν την online προσφορά της Casumo είναι τίτλοι όπως τα Mina de Oro Plus, Popeye, Gnomos Mix, Mireia Lalaguna Reina del Hielo και Cazatesoros. Άλλα παιχνίδια περιλαμβάνουν τα Chiquito 2 Condemor al Rescate, Aurah Ruiz Diosa Jade, Canita Brava, Mask Singer, La Taberna, Gemma Mengual Capitana Nemo και Lejano Oeste. Άλλα παιχνίδια που προσφέρονται περιλαμβάνουν RF El Habanero, 777 Caliente Megaways, La Voz, Samantha Fox Arcade, Makoke Caza-Espiritus, Pirata Plusκαι Sofia Cristo Misterio en el Circo.

Το χαρτοφυλάκιο τίτλων της Casumo είναι ήδη αρκετά εντυπωσιακό. Θα ενισχυθεί περαιτέρω τους επόμενους μήνες. Η εταιρεία θα επεκτείνει την προσφορά της και θα διευρύνει τον κατάλογο των παιχνιδιών της. Ως εκ τούτου, η Casumo και η MGA Games υπόσχονται πολλές εκπλήξεις για τους Ισπανούς παίκτες.

Δύο γνωστές εταιρείες στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών

Η Casumo και ο συνεργάτης της MGA Games είναι και οι δύο γνωστές στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών. Απολαμβάνουν μια εδραιωμένη φήμη μεταξύ των παικτών και άλλων παικτών της κοινότητας των τυχερών παιχνιδιών.

Η Casumo είναι μια πολύ γνωστή εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο. Είναι ήδη παρούσα σε όλες σχεδόν τις μεγαλύτερες αγορές τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο. Η Casumo είναι παρούσα στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Οντάριο (Καναδάς), στη Σουηδία και αλλού. Ως εκ τούτου, απολαμβάνει παγκόσμια φήμη. Χάρη στη συνεργασία της με την MGA Games, η Casumo ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της, ώστε να διασφαλίσει ότι είναι καλά τοποθετημένη στην ισπανική αγορά.

Όσον αφορά την MGA Games, οι εκδόσεις των κουλοχέρηδων που παράγει η ισπανική εταιρεία τυχερών παιχνιδιών είναι ευρέως γνωστές στην Ισπανία. Οι εν λόγω κουλοχέρηδες εκτιμώνται για τα προηγμένα και καινοτόμα χαρακτηριστικά τους. Είναι προσεκτικά σχεδιασμένα και βελτιωμένα ώστε να μαγνητίζουν με φανταστικό και συναρπαστικό gameplay.

Μέσω των διαφόρων παιχνιδιών που περιέχονται στην προσφορά περιεχομένου της, η ισπανική εταιρεία τυχερών παιχνιδιών επιδιώκει την κύρια αποστολή της να διατηρεί τα παιχνίδια της στα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης. Η MGA Games δεσμεύεται να προσφέρει ικανοποίηση στους παίκτες και υψηλή κερδοφορία στους συνεργάτες και τους φορείς εκμετάλλευσης παιχνιδιών της.

Μια ισχυρότερη θέση προμηθευτή για την MGA Games

Η συνεργασία μεταξύ της MGA Games και της Casumo θα επιτρέψει στην ισπανική εταιρεία παιχνιδιών να ενισχύσει τη θέση της ως κορυφαίος πάροχος περιεχομένου στην Ισπανία. Σύμφωνα με τον Javier Lanfranchi, διευθυντή πωλήσεων της MGA Games, η συνεργασία μεταξύ της MGA Games και της Casumo αποτελεί μια συνεργασία υψηλής στρατηγικής σημασίας και για τις δύο εταιρείες.. Οι δύο εταίροι προσφέρουν έτσι μια πλούσια συνεργασία για ολόκληρη την ισπανική βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών, τόσο για τους παίκτες όσο και για τις εταιρείες.

Ο Javier Lanfranchi υποστηρίζει ότι, εκτός από την ευκαιρία να επιβεβαιώσει την ηγετική της θέση έναντι των ανταγωνιστών της όσον αφορά την παροχή περιεχομένου, η νέα αυτή συνεργασία φέρνει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για την MGA Games. Μία από αυτές τις ευκαιρίες είναι να εκμεταλλευτεί τις συνέργειες με τον εταίρο της Casumo για να επεκτείνει την παρουσία της σε άλλες αγορές. Μια τέτοια ευκαιρία ανάπτυξης αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη των διεθνών στόχων της.

Επαναβεβαίωση της δέσμευσης της Casumo να παρέχει εξαιρετικό περιεχόμενο

Η συνεργασία με τον ισπανικό πάροχο περιεχομένου τυχερών παιχνιδιών MGA Games είναι μια ευκαιρία για την Casumo να επιβεβαιώσει τη δέσμευσή της να παρέχει παιχνίδια υψηλής ποιότητας στους παίκτες της. Ο Mark Busuttil, Chief Product Officer της Casumo, σχολίασε: “Η Casumo είναι μια εταιρεία που θα μπορούσε να προσφέρει παιχνίδια για το παιχνίδι και για το παιχνίδι. Ο Chief Product Officer αναγνωρίζει τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ της Casumo και της MGA Games για την εταιρεία διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Casumo θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο σε ολόκληρη την ισπανική αγορά τυχερών παιχνιδιών.

Ο Mark Busuttil δηλώνει ότι η Casumo είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον ισπανικό προμηθευτή MGA Games. Αυτή η συνεργασία με έναν έμπειρο προμηθευτή όπως η MGA Games αποδεικνύει τη δέσμευση της Casumo να προσφέρει στους Ισπανούς παίκτες μια μοναδική και εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού. Η Casumo επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για καινοτομία στην online ψυχαγωγία. Συνεργαζόμενη με την MGA Games, η εταιρεία διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών διασφαλίζει ότι οι παίκτες θα μπορούν να απολαμβάνουν μια ποικιλόμορφη και ιδιαίτερα ικανοποιητική εμπειρία παιχνιδιού.

Οι Ισπανοί παίκτες θα είναι οι κύριοι ωφελημένοι από τη συνεργασία μεταξύ αυτών των δύο φορέων της ισπανικής βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών. Η νέα εμπειρία παιχνιδιού που θα τους προσφερθεί θα είναι σε εντελώς ανώτερο επίπεδο, χάρη ιδίως σε μια σειρά νέων παιχνιδιών.

Σχετικά με το λογισμικό MGA

  • 3D παιχνίδια : Ναι
  • Κινητά παιχνίδια : Ναι
  • Ζωντανοί ντίλερς : Όχι

Παίξτε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια λογισμικού MGA στην ιστοσελίδα μας: