Sun. Sep 8th, 2024
Bragg Gaming Pokerstars

Στο πλαίσιο της επέκτασής της, η Bragg Gaming προχώρησε σε μια σημαντική συνεργασία με το PokerStars. Μαζί με τον φορέα, η εταιρεία θα ξεκινήσει την ευρωπαϊκή της κυκλοφορία τις επόμενες εβδομάδες, ώστε να συμπεριλάβει το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Δανία, την Τσεχική Δημοκρατία και τη Σουηδία. Θα επεκτείνει επίσης την εμβέλειά της στις ΗΠΑ για να συμπεριλάβει το Νιου Τζέρσεϊ, το Μίσιγκαν και την Πενσυλβάνια.

Οι τίτλοι της Bragg Gaming διαθέσιμοι στους παίκτες του PokerStars

Η Bragg Gaming Group συνεργάστηκε με το PokerStars, ένα εμπορικό σήμα της Flutter Entertainment. Η συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων θα οδηγήσει στην εξάπλωση δημοφιλών παιχνιδιών της Bragg Studios, όπως το Fairy Dust, το Mystery Mine της Atomic Slot Lab και το Sea of Plenty της Indigo Magic. Η συλλογή θα περιλαμβάνει επίσης επιλογές ψυχαγωγίας από τρίτες εταιρείες μέσω του χαρτοφυλακίου Powered by Bragg, συμπεριλαμβανομένου του Devil’s Lock της Bluberi.

Σύντομα, ο ιστότοπος σχεδιάζει να ενσωματώσει μια σειρά από ειδικά παιχνίδια για τους παίκτες στις διάφορες ρυθμιζόμενες αγορές. Η Bragg Gaming Group συνεχίζει να επεκτείνει το αποτύπωμά της στον κλάδο του iGaming συνεργαζόμενη με αξιόπιστους φορείς εκμετάλλευσης. Στο πλαίσιο της διαδικασίας διανομής της, η εταιρεία διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών εγκαινίασε πρόσφατα τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών της σε Πενσυλβάνια μέσω της συνεργασίας με την RSI.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και COO της Bragg Gaming Group, Lara Falzon, ολόκληρη η ομάδα είναι ενθουσιασμένη και ανυπομονεί να συνεργαστεί με το PokerStars, έναν από τους πιο γνωστούς κορυφαίους φορείς του κλάδου. Ως σημαντικό εμπορικό σήμα της Flutter, αυτός ο νέος συνεργάτης θα μας επιτρέψει να στοχεύσουμε σε μια παγκόσμια κοινότητα παικτών”, δήλωσε ο Falzon. Πρόσθεσε ότι με τα παιχνίδια υψηλής απόδοσης, οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές και καινοτόμες εμπειρίες, ενώ θα έχουν πρόσβαση σε ελκυστικά κέρδη. Η Falzon πρόσθεσε ότι ετοιμάζεται η κυκλοφορία αποκλειστικού ιδιόκτητου και τρίτου περιεχομένου με το PokerStars. Τους επόμενους μήνες, η εξάπλωση θα λάβει χώρα σε διάφορες ρυθμιζόμενες δικαιοδοσίες. Αυτό θα περιλαμβάνει τις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής.

Η υπογραφή αυτής της συμφωνίας αποτελεί μέρος της στρατηγικής του ομίλου για ανάπτυξη και αναζήτηση σημαντικών συνεργατών. Η συνεργασία με την PokerStars και την Flutter συνάδει απόλυτα με τους στόχους της εταιρείας. Από οικονομικής άποψης, οι μετοχές της Bragg Gaming Group Inc διαπραγματεύονται στο Τορόντο στα 7 δολάρια ανά μετοχή.