Sun. Sep 8th, 2024
Betsson

Φέτος, η Betsson γιορτάζει την 60η επέτειό της και συνεχίζει να επεκτείνει το αποτύπωμά της στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών. Στο πλαίσιο της ανάπτυξής της, ο όμιλος μόλις ξεκίνησε μια παγκόσμια εκστρατεία μάρκετινγκ με τίτλο “Ένα στοίχημα κάνει τη διαφορά”. Η ιδέα στοχεύει στη μεγιστοποίηση του ενθουσιασμού των παικτών, αντί να τους ενθαρρύνει να κερδίζουν όλο και περισσότερα.

Εμπειρία αντί για κέρδη

Η Betsson παρουσιάζει τη νέα εκδοχή του παιχνιδιού “Ένα στοίχημα κάνει τη διαφορά” σε μια εκδήλωση υψηλού επιπέδου. Η ιδέα μάρκετινγκ πιστεύει ότι το στοίχημα μπορεί να φέρει θετικές εμπειρίες σε αθλητικές εκδηλώσεις. Στο πλαίσιο της διαδικασίας, η διαφήμιση δημιουργήθηκε εσωτερικά, εστιάζοντας στην εμπειρία και όχι στο έπαθλο. Πρόκειται για ένα από τα πιο φιλόδοξα σχέδια της εταιρείας, το οποίο θα ξεκινήσει σε περισσότερες από 10 χώρες της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής.

Πρόσφατα, η Betsson πέτυχε πολύ ελπιδοφόρα αποτελέσματα στη Λατινική Αμερική, καθώς έγινε ο επίσημος χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Boca Juniors στην Αργεντινή. Σε αυτή την καμπάνια μάρκετινγκ, η έμφαση δίνεται στον ενθουσιασμό του παιχνιδιού και όχι στα κέρδη. Για την καλύτερη απεικόνιση αυτού του μηνύματος, οι διαφημίσεις δείχνουν έναν κοινότυπο αγώνα που προσφέρει μια άκρως συναρπαστική εμπειρία μόλις ο θεατής στοιχηματίσει. Η σκηνοθεσία της σεκάνς έγινε από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Rodrigo Saavedra.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Betsson, Jesper Svensson, η εταιρεία συνεχίζει την επέκτασή της σε διάφορες ρυθμιζόμενες αγορές με τη δημιουργία ενός εσωτερικού διεθνούς δημιουργικού κέντρου. Το στέλεχος δηλώνει ότι είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει αυτή τη φιλόδοξη διαφήμιση για την ενίσχυση του αποτυπώματος της Betsson.

Από την πλευρά του, ο παγκόσμιος διευθυντής μάρκας της Betsson, Kay Höök, δήλωσε ότι η εταιρεία εγγυάται ότι οι πελάτες που τοποθετούν ένα μικρό ή μεγάλο στοίχημα θα απολαύσουν μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Σε αντίθεση με άλλες στοιχηματικές εταιρείες που ευνοούν τα γρήγορα κέρδη, στόχος του ομίλου είναι να επιλέξει την ψυχαγωγία και τον ενθουσιασμό που προσφέρει ένα στοίχημα. Το πιο σημαντικό, είπε, θα είναι να ενισχυθεί ο ενθουσιασμός των πελατών και να αναδειχθεί μια διασκεδαστική συνεδρία. Ακόμη και αν η ανταμοιβή αποτελεί κρίσιμο κριτήριο, η Betsson δεν θέλει να περιορίσει την επικοινωνία της στα κέρδη. Για το λόγο αυτό, η παγκόσμια ιδέα μάρκετινγκ αποτελεί μια σημαντική πρώτη φάση και συνάδει με τη στρατηγική του ομίλου που επικεντρώνεται σε μια υπεύθυνη δέσμευση.