Sun. Sep 8th, 2024
BetConstruct iGamingBot

Η BetConstruct παρουσιάζει μια νέα εφαρμογή που θα ενσωματωθεί απευθείας στο Telegram. Το προϊόν αυτό έχει αναπτυχθεί για τους συνεργάτες και τους φορείς που συνεργάζονται με την εταιρεία.

Ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων λειτουργιών

Το νέο προϊόν iGaming Bot της BetConstruct είναι ορατό μέσα στο Telegram παρέχοντας στους χρήστες μια ελκυστική και κορυφαία εμπειρία παιχνιδιού. Αυτή η προσφορά έρχεται να προστεθεί σε άλλες υπηρεσίες σε πλατφόρμες και εφαρμογές για κινητά. Στην πραγματικότητα, περιέχει μια σειρά από ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και εργαλεία που είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής Telegram. Το επιτόπιο περιεχόμενο αποτελείται από μια ευρεία επιλογή κουλοχέρηδων με ποικίλα θέματα. Επιπλέον, το iGaming Bot καθιστά τις συναλλαγές, τόσο τις καταθέσεις όσο και τις αναλήψεις, απρόσκοπτες. Λαμβάνονται επίσης ορισμένα βήματα, συμπεριλαμβανομένης της επαλήθευσης των λογαριασμών και των μεθόδων πληρωμής των παικτών. Επιπλέον, η πλατφόρμα περιλαμβάνει ζωντανή υποστήριξη στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή.

Η εφαρμογή iGaming Bot που σχεδιάστηκε από το στούντιο της BetConstruct παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα για τους φορείς εκμετάλλευσης iGaming. Το προϊόν είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό, προσφέροντας ευκολία και μια άκρως διασκεδαστική εμπειρία για τους παίκτες σε μια ενιαία πλατφόρμα.

Ο σχεδιασμός του iGaming Bot είναι μια πλεονεκτική λύση που εισάγει μια σειρά νέων χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων. επιτυχημένα χαρακτηριστικά online τυχερών παιχνιδιών στην καρδιά της κοινωνικής πλατφόρμας Telegram. Αυτή η νέα λειτουργία προωθεί μια απρόσκοπτη εμπειρία και αποδεικνύει τη δέσμευση της BetConstruct στην καινοτομία και τις συναρπαστικές προσφορές.

Μέχρι σήμερα, ο πάροχος συνεχίζει τις προσπάθειές του προς αυτή την κατεύθυνση προκειμένου να αυξήσει την εμβέλειά του στην αγορά iGaming. Πρόσφατα, η εταιρεία αποφάσισε να επιχειρήσει να εισέλθει στον κόσμο του Metaverse με το λανσάρισμα του BCverse. Εκτός από αυτή την ενσωμάτωση, η μάρκα έχει δημιουργήσει στενότερους δεσμούς με την BETER, έναν διάσημο παίκτη στον κλάδο των στοιχημάτων esports. Στο πλαίσιο της προσπάθειας επέκτασής της, η BetConstruct πρόσθεσε επίσης το BetEasy, μια επαναστατική λύση για τη δημιουργία εφαρμογών. Η εταιρεία συνεχίζει να εκσυγχρονίζει τον τομέα των εφαρμογών στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών παρέχοντας καινοτόμες επιλογές για τους χρήστες iOS και Android. Για την BetConstruct, η έμφαση θα δοθεί στη βελτίωση της διαδικασίας εισόδου, των σταδίων παιχνιδοποίησης και της διατήρησης των παικτών.