Thu. Sep 19th, 2024
SBC Summit North America

Η επόμενη εκδήλωση του SBC θα πραγματοποιηθεί το επόμενο έτος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Το SBC Summit North America, μια από τις πιο σημαντικές επερχόμενες συναντήσεις του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, έδωσε στη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της διοργάνωσής του. Η εκδήλωση αναμένεται να έχει μεγαλύτερη επιτυχία από την περσινή εκδήλωση στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εκδήλωση θα υποδεχθεί ακόμη περισσότερους συμμετέχοντες και θα δώσει την ευκαιρία σε ειδικούς και εμπειρογνώμονες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών να συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με τα τυχερά παιχνίδια στη Βόρεια Αμερική.

Μια υψηλού κύρους συνάντηση ειδικών του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών

Μια από τις σημαντικότερες τελετές στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών της Βόρειας Αμερικής δίνει μια ιδέα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Το SBC Summit North America είναι το πιο πολυαναμενόμενο γεγονός για τους παράγοντες της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών της Βόρειας Αμερικής. Μετά τον τεράστιο θρίαμβο του περσινού SBC Summit στη Βαρκελώνη, αυτή είναι μια ακόμη ευκαιρία για να γιορτάσει η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών στη Βόρεια Αμερική. Η εκδήλωση θα συγκεντρώσει ένα μεγάλο πάνελ κορυφαίων στελεχών της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών. Μια εξαιρετική ευκαιρία για να μετρηθεί το βάρος της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών της Βόρειας Αμερικής.

Το SBC Summit North America δίνει επιτέλους στη δημοσιότητα κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την προγραμματισμένη εκδήλωση του 2024. Οι πολλοί ανυπόμονοι συμμετέχοντες θα μπορούν πλέον να αποκτήσουν μια σαφέστερη ιδέα για το πώς θα είναι η SBC Summit North America. Σύμφωνα με την SBC Events, η εκδήλωση αναμένεται να υποδεχτεί 5.000 υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, διευθυντές και κορυφαία στελέχη από τα ανώτερα κλιμάκια της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών.

Αυτή θα είναι η τέλεια ευκαιρία για κάθε συμμετέχοντα να δημιουργήσει ένα καλά εφοδιασμένο χαρτοφυλάκιο επαφών μεταξύ των ηγετικών στελεχών της βορειοαμερικανικής βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών. Πράγματι, οι εκδηλώσεις αυτού του είδους, ειδικά σε τέτοια κλίμακα, είναι πάντα πλούσιες σε ευκαιρίες μάθησης, δικτύωσης και ανταλλαγής τεχνογνωσίας.

Ένα προσυνέδριο για τη συμμόρφωση και την ασφάλεια

Πριν από την έναρξη του SBC Summit North America θα πραγματοποιηθεί προσυνέδριο. Αυτή θα είναι η πρώτη ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν μια αίσθηση της εκδήλωσης που τους περιμένει. Αυτό το προσυνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου 2024 και θα επικεντρωθεί στη συμμόρφωση και την ασφάλεια. Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα σε ένα συμπόσιο για την ηγεσία, την προστασία των παικτών και ένα φόρουμ για τις κεφαλαιαγορές που διοργανώνεται από την +More Media. Το προσυνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.

Με την ολοκλήρωσή του, το προσυνέδριο θα δώσει τη θέση του στην έναρξη της ίδιας της πολυαναμενόμενης εκδήλωσης, της SBC Summit North America, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Μαΐου 2024 στη Νέα Υόρκη, στο Meadowlands Exposition Center στο Νιου Τζέρσεϊ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μια άνευ προηγουμένου σύνθεση περισσότερων από 75 εταιρειών- προνόμιο και εξαιρετική ευκαιρία για κάθε μία από αυτές να παρουσιαστούν στην εκδήλωση. Το πάνελ των εταιρειών που συμμετέχουν καλύπτει ποικίλες δραστηριότητες, αλλά όλες επικεντρώνονται στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται γνωστές εταιρείες όπως η Betsson, η Trustly και η PayBrokers, Relax Gaming και White Hat Gaming, Kinectify, SportsData, TransUnion, PXP Financial και πολλοί άλλοι.

Ένα σημείο συνάντησης για τη συζήτηση σημαντικών θεμάτων του κλάδου

Το SBC Summit North America θα αποτελέσει μια ευκαιρία να τεθούν επί τάπητος θέματα που είναι σημαντικά για την ανάπτυξη της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών στη Βόρεια Αμερική. Σε αυτή την εκδήλωση, οι ανώτεροι εκπρόσωποι του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών θα έχουν όλο το χώρο που χρειάζονται για να συνδυάσουν ιδέες, να ανταλλάξουν γνώσεις, να σχεδιάσουν λύσεις και να διατυπώσουν συστάσεις.

Οι συζητήσεις στο συνέδριο SBC Summit North America θα χωριστούν σε διάφορα κομμάτια. Τα κομμάτια θα επικεντρωθούν αντίστοιχα στους τομείς της ρύθμισης, των ηγετικών στελεχών, του μάρκετινγκ, του iGaming, του αθλητικού στοιχήματος, των πληρωμών και του αμπέλου, της τεχνολογίας και της συμμόρφωσης και του αμπέλου, των θυγατρικών και του αμπέλου.

300 διεθνείς ομιλητές, εμπειρογνώμονες στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών θα παρουσιαστούν επίσης κατά τη διάρκεια του SBC Summit North America. Αυτοί οι ειδικοί θα εκφωνήσουν τις ομιλίες τους σε αμέτρητους συμμετέχοντες. Θα ασχοληθούν με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και θα μιλήσουν για τις τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος των τυχερών παιχνιδιών.

Μεταξύ των εμπειρογνωμόνων που θα μιλήσουν στο συνέδριο είναι προσωπικότητες υψηλού προφίλ, όπως η Sarah Brennan, Ανώτερη Διευθύντρια Συμμόρφωσης του φορέα BetMGM. Άλλες παρόμοιες προσωπικότητες θα λάβουν επίσης μέρος. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται η Kim Barker Lee, εκτελεστική αντιπρόεδρος και γενική σύμβουλος της Bally’s Corporation, και ο Justin Barrett, ταμίας της φυλής Eastern Shawnee. Επίσης, στην εκδήλωση θα μιλήσουν ειδικοί όπως ο Michael Golub, βοηθός γενικού εισαγγελέα του τμήματος επιβολής του νόμου περί τυχερών παιχνιδιών του Νιου Τζέρσεϊ, ο David Denenberg, ανώτερος αντιπρόεδρος, παγκόσμιας διανομής μέσων ενημέρωσης και επιχειρηματικών υποθέσεων του ΝΒΑ, και πολλοί άλλοι.

Το SBC Summit North America θα ακολουθήσει τα βήματα του SBC Summit Barcelona

Η μελλοντική επιτυχία του SBC Summit North America θα ξεπεράσει τις προσδοκίες των διοργανωτών, όπως ακριβώς συνέβη και με το SBC Summit της Βαρκελώνης. Η Σύνοδος Κορυφής SBC έχει γίνει γρήγορα ένα παγκόσμιο σημείο αναφοράς για τα συνέδρια τυχερών παιχνιδιών. Η ηχηρή επιτυχία αυτής της εκδήλωσης αποτελεί μεγάλη τιμή για τους διοργανωτές της.

Ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής του SBC, Rasmus Sojmark, δεν έχασε την ευκαιρία να χαιρετίσει την ευκαιρία να διοργανώσει μια νέα εκδήλωση μετά το SBC Summit Barcelona που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία. Μια νέα σύνοδος κορυφής στην ίδια κλίμακα με την προηγούμενη, η οποία θα αποτελούσε μια ακόμη ευκαιρία για τους εμπειρογνώμονες του τομέα των τυχερών παιχνιδιών να συναντηθούν υπό την ομπρέλα της SBC. Είναι σημαντικό για τους διοργανωτές να επωφεληθούν από την επιτυχία της SBC Summit Barcelona για να προωθήσουν την εκδήλωση.

Το 2023, το SBC Summit Barcelona συγκέντρωσε κορυφαίους παρόχους, ρυθμιστικές αρχές, φορείς εκμετάλλευσης, συνεργάτες και μέσα ενημέρωσης από την περιοχή της Νότιας Αμερικής. Η επόμενη εκδήλωση, που έχει προγραμματιστεί για το επόμενο έτος στη Νέα Υόρκη, αναμένεται να έχει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία από τη Βαρκελώνη. Το SBC Summit North America αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους αντιπροσώπους από την εκδήλωση της Βαρκελώνης. Πιο συγκεκριμένα, η αύξηση του αριθμού των συνέδρων αναμένεται να είναι της τάξης του 66%, με αντίστοιχη έκρηξη στον αριθμό των συμμετεχόντων. Ο αριθμός των συμμετεχόντων αναμένεται να φτάσει τους 5.000.

Μια πολύπλευρη εκδήλωση

Το SBC Summit North America είναι ένα γεγονός πλούσιο σε ευκαιρίες και ποικίλο σε περιεχόμενο. Η εκδήλωση θα είναι επίσης μια ευκαιρία να αναδειχθούν δύο άλλα σημαντικά σημεία του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών. Αυτά περιλαμβάνουν τον διαγωνισμό SBC First Pitch, η τρίτη ετήσια έκδοση του οποίου επιβραβεύει καινοτόμες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών. Στόχος του διαγωνισμού είναι η παροχή υποστήριξης σε εξαιρετικές εταιρείες τυχερών παιχνιδιών στην προσπάθειά τους να μεταμορφώσουν τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών.

Η Σύνοδος Κορυφής του SBC North America φιλοξενεί ταυτόχρονα τα βραβεία SBC Awards North America. Τα βραβεία αυτά αναγνωρίζουν τις πιο άξιες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών σε διάφορες κατηγορίες.