Sun. Sep 8th, 2024
REEVO 3 Oaks Gaming

Ο προμηθευτής παιχνιδιών REEVO και ο προγραμματιστής 3 Oaks Gaming υπογράφουν συνεργασία. Αυτή η νέα συνεργασία θα επιτρέψει στον προγραμματιστή να προσεγγίσει νέο κοινό με τους καλύτερους τίτλους του. Από την πλευρά της, η πλατφόρμα συνάθροισης REEVO θα επωφεληθεί από τίτλους παγκόσμιας κλάσης για να εμπλουτίσει τη γκάμα των παιχνιδιών της για τους διάφορους συνεργάτες της που είναι φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών.

Η 3 Oaks Gaming θα παρέχει περιεχόμενο για το REEVO

Η REEVO και η 3 Oaks Gaming υπογράφουν συνεργασία για την παροχή περιεχομένου. Η εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών 3 Oaks Gaming θα παρέχει περιεχόμενο για την πλατφόρμα συγκέντρωσης της REEVO. Η REEVO είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα συγκέντρωσης και παροχής περιεχομένου B2B. Ο συνεργάτης της 3 Oaks Gaming είναι ο κορυφαίος διανομέας περιεχομένου για τον κάθετο τομέα των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων έγινε πιο πρόσφατα από την REEVO. Η εταιρεία έδωσε επίσης στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα συμφωνία συνεργασίας. Προκύπτει ότι η εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών 3 Oaks Gaming συμφώνησε να παράσχει το περιεχόμενο παιχνιδιών της για την τροφοδοσία της πλατφόρμας συγκέντρωσης περιεχομένου της REEVO.

Ο πάροχος πλατφόρμας περιεχομένου και συγκέντρωσης περιεχομένου REEVO συνεχίζει τη στρατηγική επέκτασης

Η REEVO έχει υιοθετήσει μια σαφή στρατηγική ανάπτυξης. Η εταιρεία υπογράφει συνεργασίες με προγραμματιστές παιχνιδιών για να ενισχύσει το περιεχόμενο και την προσφορά της. Για το σκοπό αυτό, έχει πολλαπλασιάσει παρόμοιες συνεργασίες με πολυάριθμους προγραμματιστές λύσεων. Χάρη σε αυτές τις συνεργασίες η REEVO υπάρχει ως πλατφόρμα συγκέντρωσης. Η συμφωνία με την εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών 3 Oaks Gaming αποτελεί μέρος της βασικής δραστηριότητας της REEVO. Επιτρέπει στην εταιρεία να συνεχίσει να επεκτείνει την πλατφόρμα της. Με αυτόν τον τρόπο, η REEVO συνεχίζει να προσφέρει εξελιγμένο και συναρπαστικό περιεχόμενο από προγραμματιστές παιχνιδιών.

Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει ήδη ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο συνεργατών στο ενεργητικό της. Η REEVO έχει ήδη πολλούς προγραμματιστές παιχνιδιών και δεν σκοπεύει να σταματήσει εκεί. Η πλατφόρμα συγκέντρωσης έχει μιλήσει για το θέμα των διαφόρων συμφωνιών της με τους διάφορους συνεργάτες της. Η εταιρεία δήλωσε ότι δεν προτίθεται να σταματήσει εκεί. Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, σκοπεύει να αναπτύξει περαιτέρω τις συνεργασίες της, υπογράφοντας συνεργασίες με όχι λιγότερους από 60 νέους προμηθευτές παιχνιδιών.

Με ένα τόσο εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο συνεργατών, η REEVO συνεχίζει να αναβαθμίζει τη θέση της ως πλατφόρμα συγκέντρωσης παγκόσμιας κλάσης. Η εταιρεία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας βιομηχανίας διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών. Αυτή η ισχυρή αξία της επιτρέπει να υπογράφει συμφωνίες με ένα ευρύ φάσμα συνεργατών. Η REEVO συνεργάζεται με φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο. Κύριος στόχος της εταιρείας είναι να συμπεριλάβει μοναδικά παιχνίδια στο περιεχόμενό της.

Ο προγραμματιστής 3 Oaks Gaming μίλησε για τη νέα του συνεργασία με τον προμηθευτή REEVO

Η 3 Oaks Gaming μίλησε μέσω του εκπροσώπου της, Sebastian Damian. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ανάπτυξης παιχνιδιών δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. Η νέα συνεργασία της 3 Oaks Gaming με την REEVO, την πλατφόρμα συγκέντρωσης, ενθουσίασε τον διευθύνοντα σύμβουλο Sebastian Damian. Σε δελτίο τύπου που μοιράστηκε πρόσφατα, δήλωσε ότι η νέα αυτή συνεργασία με την REEVO θα επιτρέψει στην εταιρεία ανάπτυξης να ενισχύσει την παρουσία της στη Ρουμανία. Ως εκ τούτου, αποτελεί ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την 3 Oaks Gaming.

Ο διευθύνων σύμβουλος της 3 Oaks Gaming έσπευσε να επαινέσει τον ρόλο του παρόχου λύσεων REEVO. Είπε ότι η εταιρεία παρέχει στους φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών πρόσβαση σε νέο περιεχόμενο τυχερών παιχνιδιών, μια επιλογή εξαιρετικών τίτλων. Χάρη σε αυτή τη νέα συνεργασία, οι φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο θα έχουν πρόσβαση στους καλύτερους τίτλους των προγραμματιστών, από τις πρώτες ημέρες μέχρι τις τελευταίες κυκλοφορίες. Η συνεργασία με τον προμηθευτή REEVO θα αποτελέσει επομένως εφαλτήριο. Η Developer 3 Oaks θα μπορέσει να ενισχύσει τη θέση της ως διανομέας κουλοχέρηδων παγκόσμιας κλάσης.

Η REEVO σχολίασε τη νέα συνεργασία της με την 3 Oaks Gaming

Η ταχέως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα συγκέντρωσης και παροχής περιεχομένου μεταξύ επιχειρήσεων (B2B) REEVO μίλησε για τη νέα της συμφωνία με την εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών 3 Oaks Gaming. Ο πάροχος περιεχομένου έκανε την ανακοίνωση μέσω του επικεφαλής πωλήσεων της. Η Petra Maria Poola, επικεφαλής πωλήσεων της REEVO, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών 3 Oaks Gaming. Η Petra Maria Poola περιγράφει τα παιχνίδια που αναπτύσσει η 3 Oaks Gaming ως σαγηνευτικά και μαγευτικά. Προσθέτει ότι η συνεργασία με αυτόν τον προγραμματιστή θα ενισχύσει την προβολή της συλλογής τους. Η REEVO έχει καταφέρει ένα πραγματικό αριστούργημα.

Με αυτή τη νέα συνεργασία, η REEVO ενισχύει τη δέσμευσή της να προσφέρει στο τεράστιο δίκτυο φορέων εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών ένα πλούσιο και διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών υψηλής ποιότητας. Η Petra Maria Poola πρόσθεσε καταλήγοντας ότι η συνεργασία με τον προγραμματιστή 3 Oaks Gaming είναι το αποτέλεσμα πολλών προσπαθειών που κατέβαλε ο προμηθευτής τυχερών παιχνιδιών REEVO. Ο συνεχής στόχος της είναι να βελτιώσει την προσφορά της και να παρέχει στους φορείς εκμετάλλευσης περιεχόμενο παγκόσμιας κλάσης, εξασφαλίζοντας τελικά μια καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού για τους παίκτες.

Η εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών 3 Oaks Gaming θα παρέχει στην πλατφόρμα συγκέντρωσης της REEVO μια επιλογή από τα καλύτερα παιχνίδια, τους πιο διάσημους και τους πιο δημοφιλείς τίτλους του χαρτοφυλακίου της. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, η REEVO θα είναι σε θέση να συμπεριλάβει στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών της κουλοχέρηδες Hold and Win, όπως Egypt Fire, More Magic, Yo-Ho Gold και άλλους. Η συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων θα επιτρέψει στην 3 Oaks Gaming να επεκτείνει την εμβέλεια των τίτλων της, προσεγγίζοντας νέο κοινό.