Fri. Sep 20th, 2024
Serie B - Η Virtus Imola προκαλεί αύριο τον Ταράντο, τελευταίο στην κατηγορία

Τρεις διαδοχικές νίκες: μια άνοδος, αυτή της Virtus Neupharma ImolaΕίναι η κόρη μιας ομάδας που έχει συσπειρωθεί γύρω από τον προπονητή και το προσωπικό. Αύριο, στις 7 το απόγευμα, είναι ο εκτός έδρας αγώνας στην έδρα της CJ Basket Taranto για την 19η αγωνιστική της Εθνικής Β’ Κατηγορίας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το LNP Pass.

Ο γηπεδούχος σύλλογος ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στο Liveticket με κόστος 9,90 ευρώ, ενώ η μειωμένη είσοδος, που είναι αφιερωμένη στις γυναίκες και τους νέους κάτω των 25 ετών, πέφτει στα 5,50 ευρώ. Την ημέρα του αγώνα, τα κουπόνια θα πωλούνται κοντά στον αγώνα από τις 6 περίπου το απόγευμα στα ταμεία του PalaMazzola (9 ευρώ πλήρες εισιτήριο, 5 ευρώ μειωμένο: γυναίκες και κάτω των 25 ετών), μονή είσοδος από τη Via Venezia. Τα παιδιά κάτω των 14 ετών δεν πληρώνουν αν συνοδεύονται από ενήλικα που πληρώνει.

“I οι επιθετικοί αριθμοί είναι το αποτέλεσμα όσων προσπαθήσαμε να σπείρουμε από την άφιξή μου“Τα πρώτα λόγια του κόουτς Ζάπι για τον μέσο όρο των 94,5 πόντων στα τελευταία παιχνίδια εντός έδρας, αν εξαιρέσουμε τα ντέρμπι. “Η ομάδα έχει συνειδητοποιήσει όλο και περισσότερο αυτό που ζητούσα, έχει μπει όλο και περισσότερο στο σύστημα του παιχνιδιού και με τις νίκες ήρθε και περισσότερη ηρεμία στην εκτέλεση. Πέρα από τους πόντους που πετυχαίνουν, οι οποίοι είναι πολλοί, μου αρέσει να βλέπω πως έχουν χαρά στο να παίζουν μαζί. Κόντρα στη Σαν Σεβέρο είχαμε έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και 25 ασίστ, δείγμα της μεγάλης ποιότητας στην πάσα της μπάλας και της ευχαρίστησης που το κάνουν.“.

Με την ομάδα σε ανοδική πορεία, ο προπονητής του Τζαλλονέρο διευκρινίζει ότι “με τα παιδιά είπαμε ο ένας στον άλλον να μην έχουμε πίεση, αλλά ευκαιρίες που θέλουμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο για το μέλλον μας. Η Πάντοβα ήταν μια ευκαιρία για να ανέβουμε και να κάνουμε μια νέα αρχή και να δείξουμε ότι όσα λέγονταν για εμάς δεν ήταν αλήθεια. Ο Αντρέα Κόστα η ευκαιρία να δώσει ένα δυνατό μήνυμα σε ένα εχθρικό περιβάλλον. Το Σαν Σεβέρο η ευκαιρία να δείξουμε ότι οι δύο νίκες δεν ήταν τυχαίες και ότι ήμασταν ικανοί να ανταγωνιστούμε ακόμη και μια μεγάλη“.

Και τώρα ο Taranto, “μια ευκαιρία, αλλά μια πολύ δύσκολη γιατί θα παιχτεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της σεζόν εναντίον μας“. Με την αποχώρηση του Μπαλτσιούνας, υπάρχει ένας ακόμη Ρέντικας: “Προσεκτικά επιλεγμένος μαζί με το προσωπικό της αγοράς και γι’ αυτό ευχαριστώ όλο τον σύλλογο, τον οποίο συνοψίζω στον πρόεδρο Νταβίντε Φιούμι, για την προθυμία του να κινηθεί άμεσα, και τον Κάρλο Μάρκι που με στήριξε μέρα και νύχτα στην αναζήτηση και την επιλογή. Ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία πίσω του, στον οποίο όμως πρέπει να δοθεί “χρόνος για να φτάσει, να καταλάβει την ομάδα και να προσαρμοστεί σε ένα νέο πρωτάθλημα. Το καθήκον μας θα είναι να τον βοηθήσουμε σε όλα αυτά, τότε είμαι σίγουρος ότι μπορεί να αποτελέσει την προστιθέμενη αξία αυτής της ομάδας.“.


ΗΜΕΡΟΛΌΓΙΟ – 19Η ΗΜΈΡΑ (20-21/1/2024)

Λιοντάρια Bisceglie-OraSì Ravenna

Civitus Allianz Vicenza-Gemini Mestre

CJ Basket Taranto-Virtus Neupharma Imola

LuxArm Lumezzane-Liofilchem Roseto

Rucker San Vendemiano-Logimatic Group Ozzano

Andrea Costa Imola-Tecnoswitch Ruvo di Puglia

Μαύροι Faenza-Pallacanestro Virtus Padova

Allianz Pazienza San Severo-Ristopro Fabriano

Γενικός ανάδοχος Jesi-LUX Chieti


ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Tecnoswitch Ruvo di Puglia 30, Liofilchem Roseto 26, Rucker San Vendemiano 26, Allianz Pazienza San Severo 24, General Contractor Jesi 22, LUX Chieti 21*, Ristopro Fabriano 18, Gemini Mestre 18, Andrea Costa Imola 18, Blacks Faenza 18, OraSì Ravenna 18, LuxArm Lumezzane 16, Virtus Neupharma Imola 16, Civitus Allianz Vicenza 12, Pallacanestro Virtus Padova 12, Lions Bisceglie 10, Logimatic Group Ozzano 10, CJ Basket Taranto 8.

* 1 βαθμός ποινής